fbpx

Super nyhed op til topkampen mod Høj. Profilen Mark Nikolajsen forlænger sin aftale med to år indtil 30/6 2025.

Mark er en leder figur på holdet, og har en stor ligaerfaring. Han har en stærk spilforståelse, og tager også et ansvar uden for banen. Han er en af grundstøtterne i truppen, og har vist sit store potentiale. Vi er derfor rigtig glade for, han har valgt at forlænge uden optioner.

Mark Nikolajsen udtaler:

”Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale med TMS Ringsted med 2 år mere. TMS Ringsteds ambition om at rykke op i ligaen, og blive en fast del af ligaen stemmer godt overens med mine ambitioner. Vi har tidligere vist at vi kan spille lige op med de bedste hold i ligaen, så det håber jeg meget på, at vi kan i næste sæson igen.  Jeg synes vi har en spændende trup, med en masse potentiale, som jeg gerne vil være en del af. Derfor var det heller ikke en svær beslutning af skulle forlænge 2 år mere.”

Marc Uhd udtaler:

Vi er glade for Mark har sat sin underskrift på en ny aftale med TMS. Mark har en god alder, og en masse erfaring fra flere år i ligaen, som vores unge trup nyder godt af. Med en forlængelse på to år, viser Mark også en dedikation til projektet, uanfægtet om det er 1. Division eller håndboldliga.