fbpx

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at Jan Rasmussen starter som ny Direktør i TMS Ringsted den 1. oktober 2023.  

Jan kommer fra en stilling som Product Marketing Manager hos Elis Danmark (tidligere Berendsen), hvor han bl.a. har arbejdet med forretningsudvikling, implementering af marketing strategier, salg og indhold på SoMe platforme. Områder som vi i TMS Ringsted forretningsdelen for alvor har brug for at fokusere på fremadrettet.

Jan har i sin fritid, gennem adskillige år, arbejdet som sportschef og medlem af bestyrelsen i TIK Taastrup Håndbold, hvor han har haft ansvaret for herreholdet. Derudover har han været drivkraften omkring sponsorudvalget, sponsornetværket og tilhørende arrangementer, samt ansvarlig for kampafvikling.   

Jan kommer med en stor passion for håndbolden på Sjælland og har nu valgt at gøre drømmen til virkelighed og gøre sin hobby til sin levevej. En passion vi glæder os til at få som en del af TMS Ringsted.

TMS Ringsted er ikke et ubekendt sted for Jan. Han vogtede nemlig målet for klubben tilbage i 2002-2004, hvor klubben det første år suverænt vandt 1.division og året efter debuterede i Håndboldligaen. Desuden er sønnen Mathias en del af klubbens U-19 hold.

Vi glæder os til at byde Jan velkommen ombord i TMS Ringsted.