fbpx

Efter en mere end godkendt halvsæson, skal TMS Ringsted-mandskabet igen i kamp, når Herreligaen fortsætter, og de sidste 8 kampe skal afvikles.

Lørdag gælder det returopgøret mod Skanderborg AGF, hvor vi, i jagten på to point, skal forsøge at holde fast i det momentum, som vi sluttede første halvdel af sæsonen af med. Her blev det til to sejre i de to sidste kampe mod henholdsvis KIF Kolding og Aalborg Håndbold.

Og at fortsætte det gode spil fra efteråret, tror bagspiller Mark Nikolajsen, godt kan lade sig gøre.

– Det er længe siden, vi slog Aalborg på hjemmebane, så der er helt sikkert nogle spørgsmålstegn både defensivt og offensivt. Men jeg føler, at vi er der, og jeg er sikker på, at vi kender vores rutiner fra før jul.

De gode rutiner er vigtige at tage med til Skanderborg. Hjemmeholdet, der er veletableret i den danske liga, råder over flere stærke spillere, som kan give udfordringer i både defensiven og i offensiven.

– Det er generelt en trup med gode boldspillere, som spiller hurtig håndbold, og så har de et godt målmandspar.

Det gode boldspil hos modstanderholdet var også tydeligt sidst holdene mødtes. Her tog TMS sejren med et enkelt mål til slutresultatet 25-24.

I Ligaen ligger TMS og Skanderborg da også med lige mange point. Derfor vil det kræve en del, hvis en sejr skal blive en realitet.

Ekstra boost med to point

TMS har haft lidt problemer med at finde formen i januars træningskampe, men det bekymrer midlertidigt ikke Mark Nikolajsen, at holdet ikke har været dér, hvor de gerne vil op til ligastart.

– Der er stor forskel på at spille træningskampe, som vi har gjort her i opstarten, og så at spille kampe om point. Det gør altid noget ved en, når der er lidt ekstra på spil, siger han.

Selvom en nuværende 8. plads er tilfredsstillende, er der ingen tvivl hos hverken spillere eller trænere om, hvad der er målet for weekendens kamp.

– Det vil helt sikkert give os et ekstra boost, hvis vi kan starte den her del af sæsonen med to point mod en svær modstander som Skanderborg, siger Mark Nikolajsen og fortsætter:

– Det ville være superrart at være bedre indbyrdes med Skanderborg, og jo flere hold vi kan blive bedre indbyrdes med, som ligger under os, jo længere væk kommer vi fra den direkte nedrykning. Så det er en rigtig afgørende kamp, men sæsonen står ikke og falder med kampen på lørdag.

Kampen spilles i Fælledhallen i Skanderborg klokken 15:00, og kan følges på TMS Ringsteds officielle Instagramprofil og via live opdateringer i Tophåndbold appen.