fbpx

Grundspillet i damernes 1. div. sæson 2018/19 sluttede for snart en lille måneds tid siden og de nervepirrende kvalifikationskampene mod Lyngby er nu vel overstået og TMS Damerne spiller også i 1. div. næste sæson. Det kommende trænerteam og ledelsen i klubben har den seneste tid, arbejdet på sammen sætningen af truppen for næste sæson – som pt. ser ud som følgende:

Målvogter: 
Stephanie Kjær Rasmussen
Martine Andersen

Bagspillere:
Julie Frilund
Sophia Pedersen
Laura Bjaldby
Sofie Andersen
Emma Dahl
Sofie Johansen
Anne Chatrine Lundby

Fløje:
Julie Gottschalksen
Diana Fayad

Strege:
Louise Wendelbo
Katrine Thomsen

Vi får et helt nyt målvogter team med den rutinerede Stephanie Kjær Rasmussen, som tidligere både har spillet i Ligaen og 1. div. med klubber som FCM, Skanderborg og Horsens og hun suppleres med den yngre Martine Andersen, som senest har været med i truppen omkring Københavns Håndbold.

Vores bagkæde får tilgang af to unge talentfulde spillere, Anne Cathrine Lundby fra Gudme HK og Sofie Johansen – gået på FCM akademiet og sidste sæson spillede i Slagelse. Begge spillere som vi har store forventninger til og med et stort udviklingspotentiale.

Vi er på udkig efter endnu en venstrefløj og en ”rutineret” bagspiller, for at gøre truppen mere bred og helt komplet.

Afgang:

Vi siger fra nuværende trup farvel til følgende spillere:

Emma Navne – Lugi
Louisa Mittet – Ajax
Trine Mortensen – Sävehof
Siw Matras – uddannelse og flytning til Odense

Emma Navne, Louisa Mittet og Trine Mortensen er alle spiller, som gennem de seneste sæsoner har udviklet sig til store profiler i Damernes 1. div. og er nu ”modnet” og klar til håndbold på højere niveau i den Danske og Svenske Liga – alt muligt held og lykke herfra.

Siw Matras må vi desværre sige farvel til p.g.a. studie i Odense og der af manglende tid til håndbold i Ringsted.

Uafklaret:
Kamilla Davidsen, Julie Skipper og Louise Hansen er endnu uafklaret omkring den kommende sæson – vi forventer en afklaring i den nærmeste fremtid.

Inden indeværende sæson slutter helt og fokus 100% kan rettes med forberedelserne til næste sæson, har vi en pokalkamp hjemme mod Ajax i Dansk Kabel TV Arena torsdag den 9. maj kl. 20.00

Jørgen Pedersen
Dame ansvarlig
TMS Ringsted