fbpx

Efter nu at have samarbejdet i tre sæsoner med Salming og Intersport omkring tøjaftalen til klubbens to eliteudhold Herre 1 og Dame 1 samt alle klubbens øvrige hold, sker der ændringer.

Intersport i Nørregade lukker pr. 30. juni 2019, og butikkens aktiviteter flytter til hovedkontoret i Køge. TMS Ringsted har været super glade for samarbejdet med Intersport herunder deres ledelse og de medarbejdere, som har været med til at håndtere samarbejdet i efterhånden mange år. Specielt de sidste tre sæsoner, hvor en større samarbejdsaftale med Salming har krævet mange ressourcer – stor tak herfra.

Det gav ikke mening på den lange bane, at TMS Ringsted og Intersport skulle samarbejde på distancen, slet ikke for de mange håndboldspillere, som besøger butikken for at købe Salming udstyr. Derfor er alle tre parter blevet enige om i bedste forståelse at ophæve aftalen pr. 30. juni 2019.

I stedet er der nu indgået en ny 5-årig aftale mellem Sportmaster (deres butik på Lilletorvet i Ringsted), Salming og TMS Ringsted. Vi ser frem til samarbejdet med Sportmaster, som vi forlod for ca. 10 sæsoner siden, og nu igen vender retur.

Fra 1. juli er det muligt at købe Salming hos Sportmaster, men allerede nu kan man kigge forbi og få en snak om produktet, samtidig vil Sportsmaster og Salming arrangere klubaftener i hallen, hvor der kan købes udstyr (spilletøj, træningsdragter, sko etc.)

Vi takker for et godt samarbejde med Intersport i Nørregade, og ser frem til et godt og langvarigt samarbejde med Sportmaster på Lilletorvet i Ringsted.

TMS Ringsted

 

Billede fra underskriftdagen:

Tobias Kaas Westh Teamsport Koordinator Sportmaster, Anja Fog administrationen TMS Ringsted, Daniel Henriksen partner Salming, Steffen Dam Hansen Butikschef Sportmaster Ringsted og Henrik Dudek Formand TMS Ringsted