fbpx

Christian Dalmose har opsagt sin aftale som Cheftræner med TMS Ringsted A/S, således han stopper med udgangen af indeværende sæson.Intet varer evigt, jeg føler at tiden er inde for både mig og TMS Ringsted til at prøve noget nyt, jeg har mødt mange dedikerede mennesker, som gør en kæmpe indsats for klubben.

Jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan de næste måneder for at TMS Ringsted forbliver i HTH-Ligaen. Jeg har været utrolig glad og stolt over at være en del af TMS Ringsted de sidste 6 år. 

I TMS Ringsteds ledelse kom opsigelsen lidt overraskende, men er taget til efterretning. Vi har i TMS Ringsted ledelse været utrolig glade for samarbejdet med Christian Dalmose de sidste 6 år.

Dalmose kom retur fra Ungarn og overtog et hold i sup toppen af den Danske 1. div. Han har været med til både sportsligt og forretningsmæssigt at udvikle klubben, det takker vi Dalmose for.

Nu er det meldt ud, derefter er det vigtigste for Dalmose og holdet at sikre en forbliven i HTH Ligaen, vi er sikker på, at Dalmose vil gå ind med alt hvad det kræver, for at det sker.

Vi vil nu i TMS Ringsteds ledelse gå i gang med at afdække trænermarkedet for at finde klubbens nye Cheftræner for de kommende sæsoner.