fbpx

Efter en god sportslig scouting har TMS Ringsted fundet afløseren for forsvarsklippen Jeppe Jonasson, der skifter til Skanderborg, og det er med stor glæde og en vis stolthed, at klubben kan melde ud, at der er indgået en 2-årig aftale med Benjamin Brunshøj Pedersen, som for nuværende spiller i den bedste svenske række for HIF Karlskrona. Aftalen gælder fra 1. juli 2016 og to sæsoner frem.

Benjamin Brunshøj Pedersen har fået sin håndboldopdragelse i GOG, hvor han har været med i toppen af dansk ungdomshåndbold, som der er tradition for i GOG. Benjamin Brunshøj Pedersens håndboldmæssige kompetencer har ligeledes bragt ham forbi både det danske U18 og U21 landshold.

“Benjamin Brunshøj Pedersen er valgt ud til at være en del af et stærkt midterforsvar sammen med Sebastian Thor, ligesom han indtager stregen i modsatte ende. Vores vurdering er, at vi med Benjamin Brunshøj og Sebastian Thor har fået samlet ét af de stærkeste midterforsvar og stregspillerpar i 1. division,” fortæller TMS Ringsteds formand Henrik Dudek.

“Benjamin Brunshøj Pedersen bliver en del af en stærk 4-blok i forsvaret med sine 198 cm og på den gode side af 100 kg. Det bliver spændende at se, hvordan forsvaret bliver sat op. Der er ingen tvivl om, at vi har fundet en god afløser for Jeppe Jonassen, som har gjort et fantastisk stykke arbejde for TMS Ringsted igennem 4 sæsoner,” fortsætter formand Henrik Dudek.

Glæder sig til mødet med gamle håndboldkammerater

Benjamin Brunshøj Pedersen ser meget frem til skiftet til TMS Ringsted.

“Efter en god tid i GOG trængte jeg til nye udfordringer og mere spilletid, hvorfor jeg drog til Sverige i en enkelt sæson,” fortæller Benjamin Brunshøj Pedersen, og fortsætter:

“Nu skal jeg retur til Danmark, og jeg var ikke i tvivl om, da TMS Ringsted henvendte sig, at det var den rigtige klub for mig. Jeg har fuldt med på sidelinjen og set, at der sker nogle spændende ting i klubben, og det ser ud til, at der er et godt håndbold- og træningsmiljø, som jeg sætter stor pris på, ligesom jeg kender nogle stykker, Sebastian Thor, Jacob Jessen, Martin Vilstrup, i klubben fra vores fælles tid i GOG. Dem glæder jeg mig til at være og spille sammen med igen.”