fbpx

TMS Ringsted og Andreas Stryger stopper samarbejdet efter denne sæson, da parterne ikke har kunnet blive enige om en kontraktforlængelse.

– Vi har været glade for samarbejdet med Andreas Stryger i den sidste 1½ sæson, fortæller cheftræner Christian Dalmose, og fortsætter:

– Vi må dog også være ærlige at sige, at Stryger ikke er kommet helt op på det niveau, vi kendte ham for hos Team Sydhavsøerne, hvor han bl.a. blev kåret som årets spiller i 1. division. Skader og formentlig manglende spilletid i året i Ligaen før TMS Ringsted er den primære årsag til dette, men der er ingen tvivl om, at Stryger er en god playmaker med evnerne til at sætte spillet op og en giftig underhånd. Dertil går han altid til den ved træning og kamp, og jeg er sikker på, at holder han sig skadesfri og får noget mere spilletid skal han nok komme tilbage på sit gamle niveau. Jeg ønsker ham alt mulig held og lykke fremover. Men lige nu skal han og vi have fokus på de sidste 9 kampe i 1. division, og jeg ved, han er så professionel, så det skal han nok håndtere.

Andreas Stryger har været glad for sin tid i Ringsted:

– TMS Ringsted er en god klub med et godt træningsmiljø. Jeg er nu i marken for at finde en ny klub, hvor jeg for alvor kan få en rolle på holdet og finde mit gamle niveau. Jeg håber ikke, det er et definitivt farvel til TMS Ringsted, men forhåbentlig et på gensyn. Nu skal tingene gøres færdige her i TMS Ringsted, og jeg vi vil gøre mit til, at det bliver til en oprykning, fortæller playmakeren.

Fra klubbens side ønsker TMS Ringsted ligeledes Stryger held og lykke med at finde en ny klub og alt mulig held og lykke med håndboldfremtiden, og hvem ved måske på gensyn?

TMS Ringsted er pt. i gang med at afsøge markedet for Strygers afløser, og der er fortsat en, måske to, pladser, der skal på plads, før holdet til næste sæson er på plads.