fbpx

Ajax København – TMS Ringsted: 26-26 (15-13)

Kampene imod Ajax København har og laver altid sin egen historie. Man må sige, at kampen i går bød på høj intensitet og spænding lige til det sidste. Efter en 1. halvleg hvor Ajax havde teten og gik til pauseføring med 15-13, fik vi bedre styr på det i 2. halvleg. I 1.halvleg havde vi store problemer med at løse Patrick Eilert, som på dagen gjorde det rigtig fint. Vi fik rettet lidt op på forsvaret, inden vi gik til pause, så vi vidste, hvad der skulle gøres efter pausen. I angrebet blev det alt for individuelt, så det blev til mange halve afslutninger på en i 1.halvleg velspillende Mathias Olson. De ting skulle vi have rettet op på i pausen, så vi kunne ligne et hold, der stod og spillede sammen igen. Vi synes selv, at vi fik rettet op på rigtig meget af det i 2. halvleg, og det gjorde også, at vi fik spillet os tilbage i kampen, hvor hele holdet stod sammen. Kampen lå og bølgede frem og tilbage, men vi havde momentum ca. midt i 2. halvleg. Det betød, at vi kom foran, da der var spillet ca. 45 min. Uden at gå for meget i detaljer blev de sidste 2-3 min rigtig hektiske. Det blev rigtig hårdt for os og endte med, at Ajax får udlignet lige inden slutfløjtet. Vi følte, at den periode ikke lige gik vores vej, og derfor var vi skuffede over ikke at tage begge point med hjem. Vi må hjem og kigge os selv i spejlet og se, hvad vi kan gøre anderledes, hvis det skulle ske en anden gang. Ellers skal vi tilbage på træningsbanen og arbejde stenhårdt, så vi er klar til næste kamp.

Næste gang vi spiller, skal vi til Ølstykke og møde HØJ. Det bliver en rigtig svær opgave, men vi har en revanche til gode fra sidste sæson. Derfor vil vi gøre alt for at tage begge point med hjem til Ringsted. Det kræver dog, at vi på dagen finder de gode takter frem igen og spiller to gode halvlege.
Vi håber mange vil tage turen til Ølstykke og bakke op os. Det får vi brug for!

Tak til alle dem, der havde taget turen til Bavnehøj Arena for at støtte os.

Stillingen undervejs: 3-3, 9-8, 13-11, 15-13, 19-17, 20-20, 21-23, 23-25, 26-26.

Målscore i kampen for TMS: Alexander Hansen 6, Martin Vilstrup og Sebastian Thor 5, Mads Dyhr 4, Jeppe Jonasson 3, Lasse Sinding 2, Nicklas Petersen 1.

Næste kamp er torsdag d. 29. oktober kl. 19.45 ude mod HØJ Elite.