fbpx

HØJ Elite – TMS Ringsted 23-29 (11-15)

Torsdag d. 29. oktober stod der HØJ Elite på menuen i et vaskeægte topopgør i 1. division. Vi ankom i god tid til Ølstykke, så hinanden i øjnene, og blev enige om, at vi alle sammen var klar til kamp. Vi var sultne efter revanche fra sidste års nederlag i Ølstykke!

Kampen begyndte, som vi havde håbet i vores tempo. HØJ kæmpede for at komme til afslutninger, og vi fik lov til at løbe med dem. De første minutter var ret lige, men vi fik hurtigt følelsen af, at kampen kunne spilles på vores præmisser, hvis vi pressede dem på løbet. 1. halvleg blev som håbet, og en veloplagt defensiv og god kontrafase gjorde, at vi gik til pause foran med 4 mål. Dog velvidende, at der en række ting, vi kunne gøre bedre. Så med god stemning og tro på tingene gik vi i omklædningsrummet.

Optimisme og troen på egne evner strålede ud af os, da 2. halvleg blev fløjtet i gang, og vi havde følelsen af, vi kunne knække dem. Forspringet forblev gennem hele halvegen på 4 mål, og selvom spil og chancer burde have udløst en større føring, kunne vi ikke komme videre fra +4. HØJ prøver med 5 minutter igen at tage lidt initiativ ved at fjerne to mand. Dette var vi forberedte på kunne ske, så vi fulgte vores game-plan, og det gav pote, så kampen aldrig blev rigtig spændende, og vi trak en forholdsvis sikker sejr i land.

En rigtig holdpræstation som på dagen stod sammen, og et ekstra skulderklap skal der lyde til Alexander Hansen, der med sine 9 scoringer gjorde det onde ved sine gamle holdkammerater.

Stor tak skal lyde til alle vores fremmødte supportere for den store støtte, der gør det til en fornøjelse at spille i TMS Ringsted trøjen lige meget, hvor i landet vi drager hen!

Stillingen undervejs. 2-4, 3-8, 8-10, 10-13, 11-15, 15-17, 17-21, 20-23, 22-27, 23-29.

Målscorere TMS Ringsted: Alexander Hansen 9, Martin Vilstrup 7, Mads Dyhr og Mike Haack 5, Lasse Sinding 2, Sebastian Thor 1.

Næste gang vi spiller er lørdag d.14. november hjemme i Dansk Kabel TV Arena mod Team Vesthimmerland.