fbpx

Laura Alstrup Bjaldby

Endnu en TMS spiller vælger at fortsætte i TMS Ringsted

Vi i TMS Ringsted er meget glade for at Laura Bjaldby har valgt at fortsætte hos os.

Laura er en unge spiller som har haft komet fart på sin udvikling i TMS. Hun er gået fra 2. holds spiller til en vigtig brik på 1 divisionsholdet, og alt dette på bare 2 sæsoner.

I denne sæson har Laura desværre været ude, i en periode med en brækket hånd, men er ved at være tilbage igen. Laura har mange kompetencer og byder ind både i det offensive, såvel som det defensive arbejde på banen.

Hun løser flot alle 3 bagspils pladser, med et flot niveau og vi er helt sikker på at vi sæsonen 20-21, vil se et endnu højre niveau fra Laura.

Cheftræner Thomas Brønd udtaler “Jeg er helt vild glad for at Laura har valgt at fortsætte i TMS Ringsted. Hun er en pige som kan løse mange opgaver for os og er enormt arbejdsom og prøver hele tiden på at løse de udfordringer hun står overfor bedst muligt, for hende og ikke mindst holdet. Jeg ser Laura som en meget ærgerrig spiller som hele tiden vil prøve at gøre det så godt hun kan, og det er altid med udgangspunkt i holdets bedste.”

Laura Bjaldby udtaler “Jeg ser frem til at fortsætte i TMS Ringsted til næste sæson, da klubben tilbyder nogle fantastiske rammer for holdet og et seriøst træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mig som ung spiller.”

Clara Iding

Sådan Clara Iding tager endnu en sæson i TMS Ringsted. Vi er enormt begejstret for det lykkes at beholde Clara.

Clara kom til TMS før denne sæson, desværre blev Clara skadet efter ganske få kampe og er nu i gang med sin genoptræning. Det vi nåede og se inden skaden var en enorm vilje fast spiller som kan løse mange ting for os. Herudover er Carla en to vejsspiller, som bidrager med alt det som man kan ønske sig som hold og klub Vi ser frem til at genoptræningen er overe og Clara igen er klar til at tørne ud for de grønne fra TMS Ringsted

Cheftræner Thomas Brønd udtaler “Clara var før sin skade en vigtig brik på TMS holdet og jeg glæder mig meget til at hun er tilbage igen, så vi kan se hendes drive og kompromisløse spil. Herudover er Clara en person som er enormt loyal over for holdet og sætte altid holdet først, hvilket er et udtryk vi meget gerne vil have her i TMS.”

Clara Idinge udtaler “Jeg ser frem til at forsætte min spillerudvikling i Ringsted, hvor de professionelle rammer for både spillere og skadede er rigtig gode. Derudover trives jeg godt på holdet og i klubben.”