TMS Ringsteds damer har fået en super start på sæsonen, og inden lørdagens kamp lå holdet nummer 1 i 1.division efter to sejre i to kampe. Lørdagens modstander, Fredericia HK 1990, havde ligeledes fået fuldt udbytte ud af de to første kampe, så der var budt inden for til topkamp i Dansk Kabel TV Arena. Klubben havde denne dag besøg af potentielle samarbejdsklubber, så der var mange mennesker til kampen! Så der var alle mulige grunde til at yde en god indsats. Kampen starter tæt, men da vi ikke kan styre Nanna Friis på Fredericias venstre back, kommer vi bagud 6-8. Det gør, at vi tager en time-out, hvor vi snakker om Nanna Friis og vores angrebsspil, hvor vi gerne vil have flere afleveringer. Det var en god idé, 11-10 bliver til pausestilling 16-11.

I pausen repeterer vi mest de ting, vi gør rigtigt, og sætter meget tyk streg under, at mange afleveringer er nøglen til succes i vores angrebsspil.

2. halvleg er vel det bedste, vi har spillet i den nye sæson, og selv da Fredericia forsøger med noget offensivt forsvar, sætter vi dem skakmat med at spille 7 mod 6. Og rimelig hurtigt har vi afgjort kampen. Til sidst falder Fredericia fra hinanden og sejren bliver på 32-21!

Kampen gav i øvrigt debut til Siw Aabech, som har været skadet i opstarten, og Sofie Holst som netop er ankommet til truppen. Sidstnævnte udmærkede sig med et mål til sidst i kampen.
Vi har nu 14 dages pause, inden vi drager til Aabenraa for at møde oprykningsfavoritterne fra SønderjyskE. Men med vores nuværende form og spillelyst, så drager vi derover for at drille dem.

Målscorere for TMS Ringsted: Patricia Szölösi 7, Amanda Dahl 5, Ida Kingo 4 og Caroline Rasmussen 4 hver, Trine Mortensen 3, Liza Olsen og Natascha Wollesen 2 hver, Sofie Alnor, Sofie Lang, Sofie Holst, Cecilie Larsson og Louise Wendelbo alle 1 hver.

Dennis Jensen
Assistenstræner