fbpx

En fredag aften i Lemvig er altid en svær størrelse og kampens betydning for begge hold, var bestemt til at mærke i kampens indledning.

En hæsblæsende start fra begge mandskaber med en masse fejl og nervøsitet, blev afløst af et lille TMS overtag og vi kom på 2-4 efter 5 minutters spil

Derefter fik Lemvig-Thyborøn lidt momentum og var foran med 10-8, inden vi igen fik lidt fat i forsvaret og langsomt kunne arbejde os tilbage i kampen

Halvlegens afslutning bød på et par store redninger fra Andreas Haagen og hele 7 mål på 10 forsøg i første halvleg fra Oliver Wosniak, betød at TMS kunne gå til pausen med en føring på 14-15

Vi kommer umiddelbart bedst ud fra pausen og får hurtigt bragt os foran med 16-19.

De første 20 minutter er vi i teten og er foran med et par stykker i store dele af halvlegen, inden hjemmeholdet bringer sig på omgangshøjde ved 22-22 med 9 minutter igen.

Hjemmeholdet får herefter momentum er er foran med et enkelt mål et par gange og ved 27-27 med 50 sekunder igen er kampen helt åben.

Men vi formår at holde hovedet koldt og i en hektisk slutfase får Mark Nikolajsen smadret bolden i kassen på et ståskud 9 sekunder før tid til 27-28.

Hjemmeholdet tager timeout med 5 sekunder igen og tvinges til et presset landskud som Andreas Haagen redder i overlegen stil.

Næste gang ligaholdet skal i kamp er lørdag den 9. marts kl. 15:00, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg i Poul Christensen Arena.

Målscorere:  Oliver Wosniak 10, Tobias Nielsen 4, Victor Wolf 4, Christoffer Dreyer 3, Mark Nikolajsen 2, Nicolai Colunga2, Anders Agger 1, Hakan Sahin 1, Joachim Møller 1