fbpx

Ronja Levisen

Så er en af de sidste brikker ved at være på plads med tilgangen af Ronja Levisen

En ung godt skydende bag spiller som kommer fra Furesø Håndbold i 2 division

Ronja hun har spillet i TMS som lille, så Smørum, været på VIES (Vejle idrætsefterskole) og nu Furesø Håndbold

Ronja tegner lidt den profil som vi gerne ser i TMS, ung og klar på at udvikle sig via hårdt arbejde.

Per Wulff udtaler: “Ronja er en spændende spiller som vi tror vi kan udvikle meget mere på og dermed udnytte det store potentiale der ligger gemt i Ronja. Hun har nogle tydelige kompetencer som vi nu skal hæve og gøre klar til 1 division. Et arbejde som vi glæder os meget til at komme i gang med”

Ronja udtaler om sit skifte til TMS Ringsted : “Først og fremmest så glæder jeg mig til at starte et nyt kapitel faktisk i den klub, hvor det hele startede da jeg spillede i Ringsted til jeg var u12 så det er lidt sjovt og tænke på, men jeg glæder mig til at komme igang og lære pigerne og kende. Jeg synes det er et spændene hold jeg kommer hen til med mange dygtige piger som jeg ser frem til at spille sammen med. jeg glæder mig til at prøve mig selv af på et højere niveau og blive udfordret på et andet plan som jeg er helt sikker på jeg kan komme til at lære super meget af.”

Rie Haslund

Det er med stor glæde at TMS Ringsted kan meddele at Rie Haslund har valgt at skifte til TMS

Rie har de sidste par sæsoner spillet venstre fløj i Roskilde Håndbold.

Hun har spillet nogle af sine ungdoms år i Roskilde Håndbold, men var som u16 og U18 i BK Ydun, inden hun kom tilbage som senior spiller.

Rie er en ung spiller som alligevel har spillet 1 division i flere sæsoner og vil være med til at vi står stærkt på denne position i kommende sæson

Per Wulff udtaler: “Rie er en spiller som vi har haft øje på i noget tid, og hun har en profil som vi gerne vil have til TMS, ung, masser af træningsiver og gå på mod. Rie er hurtigt i kontra spillet, ligesom hun har nogle gode kompetencer fra hjørnet af.”

Rie Haslund udtaler: “Efter mange gode år i Roskilde Håndbold, har jeg besluttet at tiden var inde til et karrieskifte. Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater, og til min videreudvikling hos TMS Ringsted, hvor jeg ved der gode trænings- og sportslige målsætninger.”