fbpx

Vi byder velkommen til to nye ansigter i TMS Ringsted i den kommende sæson – eller rettere et velkommen tilbage.

Siw Matras

Siw Matras har efter et par sæsoner på Fyn valgt at fortsætte hendes karriere hos os i TMS Ringsted.

Siw er en rigtig fighter, og hun er stærk på gennembruddet, hvor hendes hurtige fodskifte vil blive en gevinst for os i den kommende sæson.

Siw har spillet sammen med en del af de nuværende piger i truppen, og vi kan allerede se, at hun er faldet godt til.

Siw får en lidt anden rolle, end den hun havde i Gudme HK, hvor hun kommer fra. Hun skal indgå på et hold, der vil være med i toppen af 1.division.

Vi er sikre på, at Siw kan bidrage til det hurtige spil, som vi ønsker at udbygge endnu mere i den kommende sæson.

Siw udtaler: “ Jeg har valgt at skifte til TMS Ringsted, da jeg synes, de har et spændende setup og et godt trænerteam. Jeg har været mange år i TMS Ringsted tidligere, og kender både en del af pigerne og Tomas som træner. Derved ser jeg en mulighed for at udvikle mig personligt, og glæder mig til at være med til at udvikle os som hold”.

Tidligere klubber: TMS Ringsted, DHG og Gudme HK

Sofie Amalie Andersen

Sofie Amalie Andersen er det andet “nye” ansigt i truppen.

Sofie Amalie er målmand og skal indgå i målmandsgruppen med Josephine og Julie.

Vi har med tilgangen af Sofie Amalie tre unge målmænd, hun kommer med en del rutine fra 1. division.

Vores målmandstrup består af meget forskellige typer og med Sofie Amalie i truppen, får vi en målmand, der altid er meget godt forberedt på, de skytter hun skal møde.

Vi ser i Sofie Amalie en målmand, der med den rette træning af vores målmandstræner Lars Gravesen, kan udvikle sig i den kommende sæson.

Sofie Amalie udtaler: “ Jeg har valgt at spille i TMS Ringsted, fordi jeg tidligere har spillet i klubben, og var rigtig glad for det. Efter at have boet 7 år i det fynske, er tiden kommet til at vende hjem, og det er derfor også helt naturligt at skulle tilbage til TMS. Jeg glæder mig til at komme tilbage og bidrage til, at vi kan udvikle os som hold, samt at jeg selv kan lægge flere lag på mit eget målmandsspil”.

Tidligere klubber: IF Frem Bjæverskov, TMS Ringsted og Gudme HK