fbpx

TMS Ringsteds damer afsluttede lørdag eftermiddag sæsonen af med en sejr.

Efter en svingende kamp mod Holstebro Håndbold, kunne TMS Ringsted snuppe de 2 point med et slutresultat på 29-27.

Fra kampens start var der fysik og fight mellem puljens nummer 3 fra Holstebro og TMS Ringsted, der ligger nummer 4. Og allerede i kampens andet angreb måtte gæsterne tage imod en 2 minutters udvisning for et slag mod hovedet på Liv Poulsen.

Hjemmeholdet kom fint fra start med succes i både offensiven og defensiven. Men Holstebros teknisk dygtige spillere voldte også flere gange problemer. TMS fulgte dog godt med, og Nicoline Vendeborg kunne efter 9 minutters spil sende bolden i mål til 6-6 – og kort efter kunne TMS bringe sig foran.

13 minutter inde i kampen var det TMS’ tur til at tage imod en udvisning, da Anne Cathrine Lundbye måtte ud at sidde i 2 minutter. Undertalsperioden klarede TMS sig dog igennem med kun et enkelt mål lukket ind.

Halvvejs inde i 1. halvleg tog hjemmeholdet deres første timeout.

Ikke længe måtte der gå, før TMS fik endnu en 2 minutters udvisning. Imens fik gæsterne tilkendt et straffe, der blev omsat til mål. Dermed vendte stillingen, og det var igen Holstebro, som var oppe med et mål med stillingen 9-10.

Hjemmeholdet havde samtidig problemer med at finde løsninger i offensiven, men mens der var scoringspause, kunne Sofie Flintholm Andersen holde TMS inde i opgøret med et par gode redninger.

Problemerne i offensiven fik TMS-træner Tomas Laursen til at tage den 2. timeout.

Det havde god effekt, og da Nicoline Vendelborg trak et straffe, som samtidig gav Holstebro en 2 minutters udvisning, kunne Matilde Blaaberg Madsen med et mål, bringe TMS foran igen.

Hen mod slutningen af kampen fik TMS Ringsted mulighed for at lave et lille hul til gæsterne. Det blev en realitet, da de med flere gode akter bragte sig på 17-15. Anne Cathrine Lundbye satte derefter bolden i mål og TMS gik dermed til pause med en føring på 3 mål.

2. halvleg startede med fejl og manglende præcision, og på trods af flere afslutninger fra begge hold, skulle der gå mere end 4 minutter, før første mål blev inkasseret. Det blev til et mål af gæsterne, der gjorde det til 18-16. Da de kort efter stjal bolden, kunne de reducere yderligere, og var kun nede med én.

De første knap ti minutter var præget af gentagne tekniske fejl og boldtab hos hjemmeholdet, og det lukkede Holstebro ind i kampen igen.

Udeholdet nød godt af fejlene der blev ved med at komme, og kunne efter kort tid igen tage føringen.

TMS fik rettet op på fejlene og kunne med et tålmodigt angreb bringe sig på 23-23, hvortil Holstebro tog timeout med 12 minutter tilbage af kampen.

Det var dog TMS, der kom bedst ud fra timeouten, og med gode aktioner i både forsvaret og angrebet var hjemmeholdet igen foran med én.

Endnu en gang gik kampen ind i en periode, hvor holdene skiftede mellem at have føringen. Og med 5 minutter tilbage af kampen, var stillingen 26-26 og kampen var helt åben.

Med to mål af hjemmeholdet og 2 et halvt minut tilbage, blev der dog lagt pres på gæsterne, der tog deres sidste timeout.

Et velkonstrueret angreb gav Holstebro en reducering, og da Matilde Blaaberg Madsen blev reddet på straffe, gav det gæsterne en livline.

Men Sofie Flintholm Andersen præsterede med endnu en redning, der holdt TMS på føringen 28-27 med 19 sekunder tilbage.

I hjemmeholdet sidste timeout skulle der findes en måde at holde føringen og gå fra opgøret med 2 point.

Det klarede Louise Hansen, da hun med et mål i de døende sekunder, gjorde stillingen til 29-27.

Med dagens sejren slutter TMS Ringsteds damer som nummer 4 i puljen.