fbpx

Per Wulff valgte mellem jul og nytår, at fortælle klubben, at han vælger at opsige sin aftale og stoppe efter denne sæson. Et fuldtidsarbejde som pædagog med daglange vagter harmonerer ikke med et ass. træner job i en Liga klub, med minimum fire træninger og 1-2 kampe om ugen. Jeg har været super glad for jobbet som ass. træner og samarbejdet med Dalmose samt spillerne, men tingene skal også hænge sammen for mig, og den forpligtigelse jeg har overfor klubben. Derfor har jeg i god tid meddelt klubben og Christian, at jeg stopper med udgangen af denne sæson, således de har god tid til at finde min afløser.

Per Wulff har været omkring Herreholdet i de sidste 5 sæsoner, først som sportschef sidenhen som ass. Træner – Først ass. træner for Dan Hansen og derefter en 3-årig periode sammen med Christian Dalmose. Derudover har han med et fravær på et år også været cheftræner for klubbens daværende U16 og U18 Herrehold, disse hold var Ligaholdets fløje Anders Møller og Mads Dudek en del af. Så man kan sige, at Per Wulff har været med i en del år, og været med til at præge TMS Ringsteds herre sides sportslige sammensætning og udvikling de seneste sæsoner.

Christian Dalmose udtaler sig: Jeg har været og er fortsat super glad for samarbejdet med Per. Jeg kendte ikke Per, da jeg kom til klubben, men han har været en loyal ass. træner for mig i mine første år i klubben, hvor han har hjulpet med mange praktiske ting, for at jeg kom på plads. Han har også hjulpet med søgningen efter nye spillere, forberedelsen til kampe og assistancen undervejs i kampene, og så selvfølgelig den daglige træning.

Klubben har meget at takke Per for igennem et snart 7-årigt samarbejde, vi håber da også, at vi sammen med Per kan finde et håndboldjob i klubben, som kan forenes med Pers nuværende job, udtaler Formand Henrik Dudek sig.

Per er fortsat i omkring Herreholdet sæsonen ud, der er ingen ændringer i det, hvor det alt overskyggende mål er overlevelse i Håndbold Ligaen.

Den sportslige ledelse har igangsat søgningen efter en kommende ass. træner for klubbens Herrehold.

TMS Ringsted