fbpx

Ian Marko Fog Administrerende direktør TMS.

”Vi blev fra starten blæst bagover af udspillet fra Select som totalleverandør i samarbejde med Sportmaster. Vores erklærede målsætning er at etablere os i ligaen, og bygge videre på et stærkt fundament. Den nye aftale er den største i klubbens historie, og falder perfekt sammen med de ambitioner vi har. Det har været ekstremt vigtigt parameter at Select har styr på deres leverancer, via et kæmpe lager i Glostrup og et digitalt bestillingssystem”.

”Deres bolde er de bedste i verden, men udover det kan de tilbyde en lang række produkter af højeste kvalitet, og en flot kollektion som udvikler sig hele tiden. Vi er enormt stolte af aftalen, og ser frem til et succesfuldt samarbejde i fremtiden”.

Mads Vinberg Hansen Teamsport manager Sportmaster.

”Vi er utrolig glade for at få lov til at fortsætte vores gode samarbejde med TMS, nu med Select Sport ombord som totalleverandør.

Vi er sikre på at det nye samarbejde med Select Sport kommer alle klubbens medlemmer, ansatte og frivillige til gode i hverdagen. ”

Også hos Peter Frank, Country Sales Manager hos SELECT SPORT, er der begejstring over det indgåede partnerskab.

”TMS Ringsted er en super spændende klub og med en geografisk meget interessant beliggenhed for os, da vi allerede har TOTAL aftaler med GOG på Fyn og Herning Ikast Håndbold i Jylland udover en masse andre klubber i lavere rækker.

Med denne TOTAL aftale, får vi nu også en topklub på Sjælland med et herreelitehold i landets bedste række og et dameelitehold, som lige nu kun ligger 2 point fra oprykning til landets bedste række samt en af Sjællands største ungdomsafdelinger.

Derudover så har klubben en velfungerende moderklub og derfor er vi hos Select Sport glade for og stolte af at indgå en aftale med en klub af denne kaliber og vi ser frem til at vores bolde, kvalitetstøj, træningsudstyr og sportsplejemidler bliver en del af TMS Ringsteds spændende set up, som jeg tror kun bliver endnu større og stærkere over de kommende år.

Vores dialog med klubben og ikke mindst direktør Ian Marko Fog har fra dag 1 vist at det er det perfekte match og vi glæder os så meget til at komme i gang” udtaler Peter Frank, Country Sales Manager hos Select Sport.