fbpx

Efter det kom frem, at Anders Møller tager et sabbatår fra håndbolden for at studier i udlandet, skulle TMS Ringsted finde en kapabel afløser. Det var faktisk ikke så svært, fordi Oskar har trænet jævnligt med TMS Ringsted Ligahold, for derigennem at blive presset yderligere til træning.

Oskar er 18 år gammel, og har indgået en 2-årig aftale med TMS Ringsted, som træder i kræft pr. 1. juli 2019. Oskar har været igennem Roskildes ungdomsarbejde, som borger for kvalitet, i dag spiller han på både Roskildes U18 hold og 1. holds senior i 2. division, og altså også det Danske U19 landshold hvor man sidst kunne se ham på TV i landskampen mod Frankrig i søndags.

Christian Dalmose udtaler: ”Oskar har trænet med os jævnligt igennem hele sæsonen, og er en fin afløser for Anders Møller. På nogle måder ligner de lidt hinanden, selvfølgelig med forskelligt udgangspunkt i rutine, erfaring og styrke, men høje fløje med en enorm sprængkraft og varierede afslutninger. Jeg glæder mig til at få Oskar tættere på i dagligdagen og udvikle ham yderligere, ingen tvivl om at han har talentet og indstillingen til at komme langt på den position.”

Oskar Vind Rasmussen udtaler: ”Jeg har været enormt glad for at være i Roskilde som ungdomsspiller, men hvis jeg skal videre i udviklingen af min håndbold, og fastholde min plads på U19-landsholdet og måske mere, er jeg nødt til at søge mod et højere niveau i træning og kamp. Jeg har deltaget jævnligt i 1. holdets træning i TMS Ringsted, jeg syntes om klubben og menneskerne bag, træningen er god og krævende, hvor Dalmose er god til at holde os til og kræver maksimalt af os til alle træninger. Jeg ser frem til i første omgang 2 sæsoner i TMS Ringsted forhåbentlig i Ligaen.”

På billedet ses Oskar og formand Henrik Dudek ved underskrift indgåelsen hos Nykredit.

TMS Ringsted