fbpx

Det var lidt et sats for begge parter, både for Mikkel Tønners og TMS Ringsted, da man fik papir på hinanden til opstart af indeværende sæson, da Tønners havde været væk fra gamet på topplan i nogle år.

Men tingene er lykkedes, og Tønners har gjort lige præcis det, som cheftræner Christian Dalmose vidste han kunne og havde håbet på, nemlig gået ind i de kampe mod de andre tophold og gjort en forskel, fx som i seneste kamp mod Randers på udebane, hvor Tønners lukkede totalt ned i 2. halvleg, hvor der kun blev scoret 4 mål i det almindelige angrebsspil. De andre blev scoret på to straffe og to på tomt mål i 7 mod 6 spillet.

Derfor er vi glade for at kunne præsentere en forlængelse af aftalen med Mikkel Tønners på to sæsoner, således hans nye aftale gælder til sommeren 2020. Til den tid vil Tønners være 41 år, men klasse har ingen udløbsdato.

Hovedpersonen selv er glad for den nye aftale:
– Det har været super fedt at komme tilbage igen til topplan, og jeg har vist, jeg kan være med, så hvorfor ikke fortsætte! Jeg er kommet til et godt hold, som måske spiller Liga til næste sæson. Derudover er jeg ligeledes kommet til en klub, hvor tingene fungerer både indenfor og udenfor banen, hvor der er styr på tingene. Så jeg ser frem til to sæsoner mere i Ringsted.

Også cheftræner Christian Dalmose er glad for, at Tønners tager en tørn mere i målet:
– Tønners har gjort lige præcis det, jeg vidste han kunne, ved at gå ind og været med til at gøre en forskel. Han er seriøs og træner godt, og han går godt i spænd med hans målmandskollega Frederik Andersson. Vigtigst af alt så lukker han altså målet af, når han rammer dagen, og det gør han heldigvis tit, hvilket vi så sidst i Randers, hvor et velfungerende forsvar foran ham gjorde det forberedende arbejde til en helt fantastisk præstation af Tønners i 2. halvleg.