fbpx

Vi er meget stolte over, at vi har forlænget aftalen med Natascha Wollesen.

Tas – som hun også bliver kaldt – har i mange år spillet i TMS Ringsted, og netop derfor er vi meget glade for, at hun forbliver en del af truppen i sæsonen 2022/2023.

Sportschef, Dan Hansen udtaler om Nataschas forlængelse:

”Natascha er en spiller med et stort grønt TMS-hjerte, som altid går forrest i træningslokalet, og hun stiller store krav til sig selv og sine holdkammerater. Med den udvikling hun er i gang med, har jeg store forventninger til, at hun kan være med til at løfte os til toppen af 1 division.

Natascha selv udtaler om sin forlængelse:

”Jeg har først og fremmest forlænget med TMS, da jeg er rigtig glad for at være her. Min rolle på holdet er stor, ligesom ansvaret er det.

Jeg er med i begge ender af banen, hvilket betyder meget for mig og min udvikling som håndboldspiller.

Vi har et super godt træningsmiljø, hvor klubben gør utroligt meget for at danne de bedste rammer for os spillere, og for at optimere alt på og omkring håndboldbanen. Det sociale er også vigtigt for mig, og vi har det rigtig godt sammen. Vi er en meget homogen trup, hvor der er plads til alle, og det er også en af grundene til, at vi har klaret det så godt de sidste par sæsoner.

Jeg ser meget frem til den kommende sæson. Vi har trænet godt i opstarten, og vi har et stærkt hold, der kan komme langt, hvis vi kæmper hårdt for det.”

Hele teamet glæder sig over Nataschas forlængelse og ved at alle vil gøres deres yderste for at indfri klubbens forventninger til den kommende sæson.