TMS Ringsted kan med tilfredshed offentliggøre, at cheftræner for klubbens 1. division damer for de kommende to sæsoner er på plads. Thomas Brønd har forlænget sin aftale med TMS Ringsted for yderligere 2 år således, at den nu gælder til og med sæsonen 2021/2022.

Thomas overtog ansvaret for holdet midt i sidste sæson, hvor holdet lå til direkte nedrykning fra 1. div. Hans opgave var udelukkende, at til sikre TMS Ringsted også havde et hold i 1 div. når sæsonen var slut – hvilket som bekendt lykkes efter kval. kampe mod Lyngby.
Holdet er kommet godt fra start denne sæson og ligger øjeblikkeligt på en midter placering i 1. div.

Direktør Jørgen Pedersen udtaler:

Vi har valgt at forlænge med Thomas Brønd, da vi meget gerne vil forsætte den nuværende sammensætning af træner teamet ”Thomas Brønd og Per Wulff”. Dette match ser vi som et af de bedste træner teams i 1. div. damer og samtidigt vil vi gerne forsætte det gode projekt, hvor der gives plads til nye unge talenter. Fremtiden tegner godt, og jeg glæder mig personligt til, at se potentialet blive forløst og hvad det bibringer af sportslige resultater i de kommende sæsoner.

Thomas Brønd udtaler:

Jeg glæder mig meget til at arbejde videre med holdet. Vi er nu i gang med at stabiliseres os i 1 division og vil gerne bygge på.

I TMS Ringsted er der nogle meget flotte rammer for damehåndbolden og det tiltaler mig meget at setuppet er så flot som det er, jeg vil mene at det er det bedste som vi finder i 1 division på Sjælland.

Med min forlængelse er der ro på processen og kontinuiteten, og vi kan nu bruge de næste to år til at bygge på.

Jeg er sikker på, vi kan fortsat være med til at tilbyde fantastiske muligheder for spillerne på Sjælland under ordnede forhold og super rammer, hvilket kun kan betyde at det er attraktiv at være spiller i TMS Ringsted