fbpx

Vi har i TMS Ringsted A/S været på udkig efter en 3. stregspiller for at supplere Sebastian Thor og Andreas Magaard – Vi har denne gang ikke kigget så langt væk, idet vi har fundet ham i Næstved. Joachim Møller har de sidste sæsoner været en bærende spiller i Næstved, både i forsvar og angreb trods hans kun 21. år. Joachim har tidligere været i klubben som U18 spiller, men valgte at flytte til Næstved Håndbold hvor han samtidig bor. Joachim er en stor og stærk spiller på 2 meter og 105kg.

Joachim Møller udtaler sig: Jeg var ikke i tvivl, da TMS Ringsted A/S henvendte sig. Jeg kender klubben og lederne omkring holdet fra min tid i klubben. Jeg synes tidspunktet for at prøve mig af i 1. div. er den rigtige. Jeg håber selvfølgelig det kan blive Liga bold efter sommerferien, det får jeg selv lov til at påvirke. Jeg har været et par sæsoner i Næstved, hvor jeg har udviklet mig, og har haft en god træner i Tomas Laursen. jeg mener, at jeg har rykket mig spillermæssigt og fysisk, lige som jeg føler mig mere moden til udfordringen. Jeg glæder mig til opgaven og til at blive trænet af Christian Dalmose.

Christian Dalmose udtaler sig: Vi har kigget efter en 3. stregspiller for at kunne supplere vores to nuværende stregspillere. Vi så bl.a. i kampene mod HEI og Roskilde, at vi er lidt sårbare, når vi mangler en stregspiller både i forsvar og angreb. Vi kender Joachim, hvor han har været i klubben og vi har fuldt ham i tiden i Næstved. Jeg synes det ser spændende ud, han kan bruges i begge ender, hvor han har størrelsen og fysikken. Vi skal nu have ham op i 1. div. tempo, og bygget endnu mere fysik på ham, så tror jeg på det kan blive rigtig godt.

TMS Ringsted A/S og Joachim Møller har indgået en 2 ½-årig aftale, der gælder fra nu. Dette betyder at han starter 1. december, og kan være med i vores næste kamp ude mod Odense 6. december.

Vi glæder os i TMS Ringsted A/S hver gang, at der en lokal spiller fra Midt- og Vestsjælland der har talent og vilje til at være med på højeste niveau.

TMS Ringsted

Billede:

Formand Henrik Dudek

Spiller Joachim Møller