fbpx

Vi skulle lørdag den 1/12 forsøge at følge op på en super præstation i SønderjyskE. Dette skulle gå ud over rækkens bundprop Oddense-Otting håndbold.
Klubben fyrede i mandags deres træner, hvilket betød at klubbens topscorer stoppede.

Derfor kom der en trup med et helt nyt udgangspunkt og tro på tingene, og en helt anden spillestil end den vi havde forberedt os på.
Samtidig var det et nervøst TMS hold der startede kampen, og derfor stod der pludselig 3-6 på tavlen.

Efter en time-out og et keeperskifte der betød at Julie Skipper kom ind med redninger, fik vi styr på kampen og kom foran 8-6. Derefter var der aldrig tvivl om udfaldet, og fra 16-11 ved pausen, vandt vi sikkert 37-25.

Mange fine ting undervejs, men også for mange perioder hvor vi bliver ukoncentrerede, hvilket ikke er første gang i håndboldhistorien at man ser det i en kamp der er afgjort tidligt.

Der skal lyde ros til Trine Mortensen, der lavede 11 mål, og var en konstant trussel i kontrafasen. Samt Laura Bjaldby og Sofie Andersen som kun ind og gjorde det rigtig fint i Siw Matras og Emma Dahls fravær. Begge spillere er kun 1.årsseniorer og kan se frem til en god håndboldfremtid, hvis de arbejder hårdt.
Det var ovenikøbet Lauras officielle debut i 1.division.

Hjemmekampen mod Vendsyssel håndbold er blevet flyttet, da Vendsyssel har Sara Madsen udtaget til u19 landsholdet, derfor har vi har nu igen 14 dages kamppause, inden vi møder Bjerringbro på udebane.

Målscorere for TMS Ringsted:
Trine Mortensen 11, Louisa Mittet 7, Julie Frilund og Emma Navne 6 hver, Julie Gottschalksen, Sofie Andersen og Louise Wendelbo 2 hver, Diana Fayad 1.