fbpx

TMS Ringsted A/S indgår aftale Minik Dahl Høegh for resten af sæsonen

Minik har de sidste par måneder trænet med TMS Ringsteds ligahold. I første omgang for at spille sig i form til det Grønlandske landsholds kampe, de kampe blev pga. Covid19 ikke til noget, selv om Minik var 14 dage i Grønland, hvor det Grønlandske landshold var samlet for at forberede sig til kvalkampe til VM. Minik er anfører på det Grønlandske landshold.

Minik har vist sig bedre og bedre frem i træningen, hvorfor Cheftræner Christian Dalmose har ønsket at supplere truppen. I en tid, hvor truppen har været ramt af en del skader, er det en ekstra gardering til truppen for at stå bedst muligt i de næste 16 kampe i Håndboldligaen.

Dalmose udtaler; ”Minik kender vi jo alle sammen for en flot karriere rundt omkring i håndbold Danmark sidst i AJAX København. Han er selvfølgelig blevet en ældre herre håndboldmæssigt, men jeg synes jeg kan se, han er ved at komme op i omdrejninger. Jeg kan se, at jeg kan bruge ham som i første omgang supplement til truppen, så må han vise mig til træning og kamp, at han vil mere.”

Minik Dahl Høegh udtaler; ”Jeg har trænet med TMS Ringsted i et par måneder, og jeg synes der er god kvalitet i truppen, og der bliver trænet godt. Jeg havde selv nogle muligheder for at komme til at spille udenfor Danmark, alt det blev forpurret pga. Covid19. Derfor har jeg været glad for, at Dalmose har ladet mig træne med, og endnu mere glad for, at jeg nu får muligheden for at spille med i Håndboldligaen. Intet er afgjort, og jeg vil gøre alt for at TMS Ringsted overlever, der bliver masser af spændende kampe.”

TMS Ringsted og Minik har indgået en aftale for resten af sæsonen.

TMS Ringsted