fbpx

Lørdag den 16. december tog TMS’ bedste damehold turen til én af Danmarks mest legendariske haller, nemlig Gudme Hallen.

Hjemmeholdet havde blot hentet 5 point i 12 kampe, og vi var derfor klare favoritter. Desværre må vi bare sige, at vi i denne kamp rammer noget af det dårligste, vi har ramt det seneste halvandet år med denne trup. Første halvleg er fyldt med fejl i begge ender, og kun enkelte gode perioder, hvor vi henter Gudme, gør, at vi kan gå til pause med 11-11. 2. halvleg kommer vi bagud og går i 7 mod 6 spillet. Her spiller vi os til nogle meget fine chancer, men brænder i denne periode alt for meget. Det sammenholdt med alt for mange udvisninger til begge hold fra et meget svingende dommerpar gør, at kampen holder sig tæt og rodet.

Med 4 minutter igen står den 22-22, og herefter følger 4 rædselsfulde minutter. Brændt straffekast, 3. udvisning til Emma Navne og en time-out, hvor vi kommer for mange ud på banen og får en ekstra udvisning. Alle ting der gør det umuligt at vinde håndboldkampe i så god en række som 1. division. Derfor slutter det hele med en fortjent 23-22 sejr til Gudme.

Der er flere spillere, der må kigge indad efter denne præstation, men også Tomas og jeg på bænken har brugt et par dage på at evaluere vores indsats, som bestemt også var til dumpekarakter denne lørdag. Nu venter en julepause, hvor vi arbejder hårdt hen mod lørdag den 6. januar, hvor Lyngby HK kommer på besøg i Dansk Kabel TV Arena. Dette er samtidig første kamp efter skiftet på bænken, hvor undertegnede står med hovedansvaret, og Tomas Laursen overgår til assistent.

Følg i øvrigt med på hjemmesiden de kommende dage, hvor vi offentliggør flere kontraktforlængelser for nogle af vores bærende og unge spillere.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 6, Charlotte Bisser 4, Siw Matras og Liza Olsen 3 hver, Natascha Wollesen og Trine Mortensen 2 hver, Emma Navne og Louise Wendelbo 1 hver.

Glædelig jul og godt nytår.

Dennis Jensen