fbpx

TMS Ringsted har med øjeblikkelig virkning ansat Thomas Brønd som klubbens nye cheftræner for Damerne i 1. div.
Thomas har en mangeårige national og international trænererfaring indenfor elitehåndbold – har været træner i flere danske klubber b.la. Viborg, Gladsaxe, Roskilde og landstræner for USA og Storbritannien.
Senest overtog Thomas Brønd sidste sæson Roskilde midtvejs i sæsonen, hvor de havde samme resultatmæssige krise, som TMS har i øjeblikket og fik vendt resultaterne og sluttet sæsonen af med fine præstationer.
Den nye cheftræner udtaler følgende: Opgaven med at få vendt skuden og få udløst det potentiale som jeg syntes holdet har bliver en svær og udfordrende opgave, som vil kræve en stor arbejdsindsats af alle omkring holdet. Det er en spændende opgave som jeg ser frem til at prøve at løse og er en opgave som jeg har prøvet tidligere. Jeg er meget ked af måden jeg skal starte på og ønsker den afgående træner held og lykke.
Jeg håber at alle spillere og klubben er klar til at tage arbejdstøjet på og sikre at TMS Ringsted også har et 1 divisions Dame hold i næste sæson.
Eliteudvalgsmedlem og Dame ansvarlig Jørgen Pedersen er stolt over, at det er lykkedes at sikre sig så dygtig en kapacitet til klubben:
Thomas Brønds CV taler for sig selv, og vi er overbeviste om, at han er den rigtige profil til at løse vores resultatmæssige udfordringer her og nu, samt videreudvikle på vores trup på den længere bane.
Thomas Brønd er ansat for resten af denne sæson samt den kommende sæson 2019/20.
Evt. spørgsmål kan rettes til: Eliteudvalgsmedlem Jørgen Pedersen, mobil 22 24 99 41.
TMS Ringsted