fbpx

Lørdag den 7/5 spillede vores 1. divisions damer sæsonens sidste kamp mod Ringkøbing Håndbold. Vi løb ind i en regulær øretæve på 16-33 til et bedre hold, der helt fortjent bliver i Kvindeligaen.

Før kampen blev 4 spillere fra TMS hyldet – 3 afgange og 1 debut.

Christina Gregersen har været med til at vogte målet for TMS Ringsted i hele 10 år og har altid været en trofast og loyal TMS kulturbærer. Fra TMS Ringsted skal der lyde en stor tak til Christina for alt det hun har været for vores klub.

Louise Wendelbo tager en velfortjent pause for at passe på en lille ny håndboldspiller der melder sin ankomst om en måneds tid. Louise har været en stor del af TMS de sidste 7 sæsoner og vi glæder os rigtigt meget til at hilse på den lille ny og få Weller tilbage i hallen.

Rie Haslund stopper også efter denne sæson. Rie er desværre løbet ind i en skade, som har betydet at hun lægger håndbolden på hylden. Tusind tak til Rie for de 2 sæsoner du har været en del af TMS Ringsted.

Til sidst skal vi hylde Nicoline Vendelborg, der før kampen fik overrakt blomster fra TMS Ungdom, som stor anerkendelse for hendes hårde arbejde hele sæsonen. Nicoline blev taget med op fra U17 og er nu fast del af vores 1. divisionshold. Samtidig har Nicoline fornylig har debut på det danske U18 landshold med et par godkendte landskampe mod Spanien. Blomsterne blev overrakt af Kristoffer Bødtker, som for en uge siden blev kåret til Årets TMS Ungdomspiller.

Sofie Andersen blev desværre fuldstændig overset og vi lægger os fladt ned. Sofie stopper også ved denne sæson – Hun har været igennem et skadeshelvede med sit knæ og kan desværre ikke fortsætte sin karriere. Vi hylder Sofie for hendes store indsats når vi holder afslutningsfest.

Alle på og omkring holdet vil gerne sige 1000-tak for den store opbakning vi har fået i denne sæson. Vi tager 1 år mere i 1. division og håber at være med i toppen igen i næste sæson.