fbpx

Efter endnu en 14 dages kamppause, venter der på lørdag den 15/12 en rigtig svær opgave i Bjerringbro.
Bjerringbro har for mange overrasket positivt og indtager 3.pladsen i 1.division. Senest har BFH vundet en stensikker sejr i Roskilde med 9 mål, og holdet har 4 sejre i 4 hjemmekampe.

Så det er et hold i medvind som vi skal forsøge at nappe point fra.
Samtidig er vi presset på vores bagspillere, hvor har et par spillere ude med skader.

Men hvorfor skal vi så tro på point?
Det er egentlig meget simpelt. For det første har de to unge 1.årsseniorer Laura Bjaldby og Sofie Andersen vist at de kan være med og løfte opgaver på 1.divisionsniveau.

Julie Frilund, Louisa Mittet og Emma Navne har vist sig storspillende, på trods af rigtig mange minutter på banen.
Vores forsvar og vores 2 keepere, har den seneste tid løftet niveauet i både træning og kamp, så vi igen kan holde modstanderne nede på et acceptabelt antal mål.

Derudover er vores 3 fløje scoringssikre og vi laver flere mål fra stregpositionen end længe set.
Så der blæser positive vinde hos dameholdet, men samtidig har vi også sat os i en situation hvor vi skal ud og hente nogle point.

De seneste to præstationer har været en kanon kamp i SønderjyskE, hvor vi havde fortjent point. Og en storsejr over Oddense-Otting.

En sidste ting som giver os en masse tro på point, er at vores 7 mod 6 spil ser rigtig godt ud, og vi får skabt en masse gode situationer i den del af spillet.

Men med et svært startprogram i 2019 med Horsens og SønderjyskE i de 2 første kampe, skal vi ud og hente point og vi vil give vores højre arm for at det starter på lørdag i Bjerringbro.

Cheftræner
Dennis Jensen