fbpx

TMS lagde overlegent ud i en kamp, der nåede at blive tæt, men endte med en sikker sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

En kamp med højt tempo og masser af intensitet fra første fløjt, startede med flere fejl hos begge hold. Efter de første 5 minutter var det dermed blevet til 3 mål med stillingen 2-1 til TMS Ringsted.

TMS fik dog gang i en effektiv offensiv, hvor de formåede at spille sig igennem BSH-forsvaret.

I defensiven stod midterforsvaret godt imod den stærke bagkæde hos udeholdet bestående af Morten Olsen, Nikolaj Øris og William Bogojevich – og når forsvaret ikke klarede skærene, var Andreas Haagen, dér hvor han plejer. Med flere gode redninger havde TMS holdt BSH nede på blot 3 mål efter 14 minutters spilletid.

I samme omgang kunne 4 vellykkede angreb i træk, bringe TMS foran med 7-3, og udeholdet tog så deres første timeout.

Det havde dog ingen effekt i første omgang, og med et misbrugt angreb, kunne Benjamin Hallgren glide forbi Rasmus Lauge i en finte og score – og efterfølgende kunne Christoffer Dreyer sætte et mål ind. Dermed var føringen udvidet til 6 mål med stillingen 9-3 til hjemmeholdet.

Med 10 minutter tilbage af første halvleg viste BSH lidt mere af den kvalitet, de besidder, og 3 scoringer i træk af gæsterne fik TMS til at tage timeout.

TMS manglede løsningerne, og afslutningerne kom på halve chancer. I BSHs mål stod samtidig en storspillende Mikkel Løvkvist, der læste TMS-spillernes skud. Udeholdets gode stime resulterede i, at BSH med 4 minutter tilbage af første halvleg havde udlignet til 10-10.

Efter en længere scoringspause hos hjemmeholdet fik Anders Agger dog skudt hul på Mikkel Løvkvist, og uden yderligere mål i 1. halvleg, gik holdene til pause med stillingen 11-10 til TMS Ringsted.

Begge hold kom stærkt ind til 2. halvleg, og der blev lagt mere ligeligt for land denne gang.

Gæsterne lagde hårdt pres i deres offensiv, og selvom TMS stod godt imod det, fik BSH efter tålmodige angreb spillet sig frem til chancer, som de omsatte til mål.

I TMS’ offensiv var der succes med at trykke BSH-forsvaret flade for så at spille sig frem til åbningerne.

Første del af halvlegen fulgte de to hold hinanden, men TMS havde med gode aktioner i både defensiven og offensiven igen bragt sig foran i opgøret med 17-15.

En for hård tackling af Joachim Møller gav dog en udvisning, og så skulle der kæmpes hårdt igen. Dér viste Andreas Haagen endnu engang sit værd, og gav med en dobbeltredning muligheden for en 3-målsføring, som Victor Wolf realiserede.

TMS viste igen storspil i offensiven, da Benjamin Hallgren kom på kant af Rasmus Lauge og trak straffe. Det kunne Tobias Nielsen omsætte til en scoring til stillingen 20-16 efter 44 minutter.

Kort efter måtte Tobias Nielsen dog ud at sidde i 2 minutter, hvortil BSH kunne reducere på et straffe. Så var det TMS’ tur til at tage timeout.

I en periode skiftedes holdene til at sætte mål ind, men med 8 minutter tilbage gav en redning af Andreas Haagen TMS chancen for en 4-målsføring. Den mulighed satte BSH dog en stopper for, og gæsterne tog så timeout.

Det gjorde dog ikke den store forskel.

Med godt forsvarsspil af hjemmeholdet, og et efterfølgende straffe trukket af Joachim Møller, blev 4-målsføringen til en realitet.

Det fik udeholdet til at gå frem i defensiven, men da Christoffer Dreyer kørte på, måtte Rasmus Lauge ud i 2 minutter. Hjemmeholdet udnyttede overtallet, og gjorde det til en 5-målsføring.

Der var ikke meget at stille op for gæsterne, der ikke havde tiden på deres side.

Det blev til en reducering på to mål, da tiden løb ud og TMS tog sejren med stillingen 30-25 over Bjerringbro-Silkeborg.

TMS ligger nummer 8 med 21 point i Ligaen. Næste kamp er den 1. marts hvor vi møder Lemvig-Thyborøn.