fbpx

En gang i mellem må man konstatere at man rammer en kollektiv off-day, som tilfældet var tirsdag aften i Mors-Thy

Generelt set er der ikke ret meget positivt at sige om aftenens præstation og fra starten af kampen halter vi bagefter og finder aldrig rigtigt fodfæste i hverken forsvar eller angreb.

Fra stillingen 7-5 efter 15 minutter løber Mors-Thy ganske enkelt fra os og fører 17-10 ved pausen

Anden halvleg ligner egentlig første halvleg og en lang række fejl i begge ender af banen, sender Mors-Thy i føringen med 32-16 efter 50 minutter og holdene bytter lidt mål i slutningen af kampen, til slutresultatet 37-22.

En trist aften i Thisted, hvor TMS Ringsted måtte undvære både Mark Nikolajsen og Christoffer Dreyer, som begge sad ude med skader.

Men når man taber med 15 mål til et veloplagt Mors-Thy hold, som samtidig præsterer en redningsprocent på 47,6%, ja så er det lidt svært at finde gode på gode forklaringer og sæsonen største nederlag blev derfor en realitet.

Nu venter der er par dages hårdt arbejde i træningslokalet, inden vi tager imod Ribe-Esbjerg HH på lørdag den 23/3 kl. 16:00 i Poul Christensen Arena, hvor det er helt sikkert, at drengene vil fremstå med et helt andet udtryk og vindermentalitet, end tilfældet var denne aften i Thisted.

Kampen målscorere: Mikkel Ebeling 3, Benjamin Hallgren 3, Andreas Cortés 3, Oliver Wosniak 2, Victor Wolf 2, Frederik horn 2, Nicolai Colunga 2, Tobias Nielsen 1, Christian Nim 1, Anders Agger 1, Hakan Sahin 1, Joachim Møller 1