fbpx

Endelig! Sæsonstart for TMS Ringsteds 1.division damer. 154 dage efter seneste gældende kamp, skal vi igen i ilden.

Meget er sket siden, på trænerbænken er Tomas Laursen skiftet ud med Lasse Krøis. På spillersiden har vi sagt farvel til spillere, enten fordi de skulle spille på højere niveau eller fordi vi ønskede noget andet.
Alt i alt synes jeg at vi ser bedre og bredere ud, og når Emma Navne og Amanda Dahl støder fuldt til truppen, har vi den største bredde, et damehold i TMS Ringsted har kunnet præstere mens jeg har kunnet huske.

Målet er også justeret en anelse, nemlig en top 5 placering. En placering der skal være tættere på at være med i toppen, end på midten.

Vi ønsker også at lave en mental ændring i truppen, så i kommer ikke til at høre hverken undertegnede eller andre omkring holdet snakke om ”gratis” kampe i år.
Vi har i år truppen til at spille om point mod alle hold i rækken, og derfor findes gratis kampe ganske enkelt ikke.

Den mentale ændring bliver allerede testet i de første spillerunder, da vi har det hårdeste startprogram i rækken.

Vi starter den 15/9 i Hadsten, som de seneste sæsoner har været med i toppen i rækken. 2.kamp venter nok sæsonens sværeste hjemmekamp, når oprykningsfavoritterne fra Horsens kommer på besøg.

Så vi får brug for jeres hjælp fra start af, og vi sluttede sidste sæson med fantastisk opbakning, den vil vi gerne fortsætte med.
Vi har i hvert fald gjort vores ved at hente nogle spændende og dygtige spillere, og har lagt op til at spille noget spændende og underholdende håndbold!
Vi glæder os til at komme i gang og tror der venter en stor sæson i TMS Ringsted med ligaherrer og et utroligt spændende damehold!
Vi ses forhåbentlig lørdag den 22/9 kl.14:00 i Dansk Kabel TV Arena!

Dennis Jensen
Cheftræner