Håndbold i Ringsted og job efter endt uddannelse som cand merc., hvor der skal findes et job, hænger ikke sammen.

Simon Omme kom til Ringsted i sæsonen 2018-2019, hvor den stod på ligabold. Før dette havde Simon nogle meget succesrige sæsoner i Otterup fra sin højre fløj.

Efter en tilvænningsperiode i Ringsted har Simon haft en rigtig god sæson i den nuværende, bl.a. med en kåring som kampens spiller i kvartfinalen mod Skanderborg i Santander Cup.

Simon Omme udtaler sig: ”Jeg har været, og er rigtig glad for TMS Ringsted. Jeg glæder mig dog også til at finde et job efter en lang studietid. Et 37 timers job samt 100km kørsel tur/retur til Odense, hvor jeg bor hænger ikke sammen. TMS Ringsted er en super klub med nogle gode håndboldkammerater, nu fokuserer jeg på at gøre det ordentligt færdigt, forhåbentlig med en oprykning til Liga. Samtidig går jeg i gang med at finde en ny klub, hvor job og håndbold er foreneligt. ”

Christian Dalmose udtaler sig: ”Jeg har været og er rigtig glad for at arbejde med Omme. Han kommer til træning for at træne, han er en intelligent spiller, som jeg har kunne bruge i begge ender af banen, og som med tiden har fået mere spilletid. Jeg synes dog, vi er dækket godt ind på højre fløjen til den kommende sæson, hvor vi har forlænget aftalen med U-landsholdsspilleren Oskar Rasmussen i 3år, derudover får vi U19 spilleren Valdemar Gravesen op i truppen, som også kan supplere på højre fløj.”

TMS Ringsted