fbpx

Hjallerup IF-TMS Ringsted 22-33 (6-15)

Det var med bål og brand, da Hjallerup løb på banen. Hjallerup var klar til kamp, men det tog ikke lang tid, før vi fik slukket ilden. De første 5-6 minutter var meget lige, og vi skulle finde rytmen i kampen. Vores taktik var klar, da vi skulle løbe med de store drenge. Det stod hurtigt klart, at Hjallerup havde tænkt sig at spille langsom håndbold, med lange angreb.

Vi stod utrolig lang tid i forsvaret. Men hurtigt finder vi rytmen, og en velspillende defensiv samt Frederik Andersson i målet afgør hurtigt kampen, og vi kører Hjallerup over i første halvleg. Vi går til pause foran med 15-6.

Vi aftaler i pausen at blive ved med at spille vores spil og fortsætte i 2. halvleg. Vi skifter en del ud i pausen og får nogle nye folk på banen, der alle byder godt ind. Vores defensiv kommer dog aldrig rigtig ud efter pausen, og Hjallerup får derfor lov til at lave alt for mange mål.

Men ikke det store at berette fra 2. halvleg, og vi kører en sikker sejr i land med 11 mål flere.
Kampens spiller (og topscorer), Jeppe Jonassen, spiller en kanon kamp, og gør både sig selv og de andre gode.

Nu starter forberedelserne frem mod næste svære opgave, hvor vi møder Otterup på udebane. Vel mødt i Otterup næste weekend.

Stillingen undervejs: 2-2, 4-6, 5-13, 6-15, 9-18, 12-22, 15-25, 19-30, 22-33.

Målscorere TMS Ringsted: Jeppe Jonasson 6, Lasse Sinding og Martin Vilstrup 5, Anders Møller og Mads Dyhr 4, Tobias Gravesen, Mike Haack og Jakob Jessen 2, Sebastian Thor, Mathias Thomsen og, Nicklas Petersen 1.

Næste gang vi spiller er søndag d.13. december kl. 15.00 ude mod Otterup.