fbpx

Indrømmet, vi skal hverken spille om op- eller nedrykning. Men alligevel er der masser på spil i lørdagens afsluttende sæsonkamp, hvor DHG Odense kigger forbi. For det første har vi hele tiden haft et mål i truppen om at slutte i top 6. Et mål, der er nået med 1 point lørdag eller pointtab til EH Aalborg. Det betyder super meget for os at nå det mål efter en helt vildt god sæson, hvor vi har slået de fleste af topholdene og ikke er blevet kørt over af nogen som helst. Samtidig har vi grundet skader og et hårdt program tabt tre kampe i træk, og vi nægter at slutte med 4 i træk af dem!

Vi har også en forpligtelse i forhold til DHG og specielt Bjerringbro, som kæmper om direkte nedrykning, og derfor skal vi gøre alt, hvad vi kan for at vinde denne kamp. DHG kommer til kampen og spiller om liv eller død, altså andet end en sejr er lig med en fremtid i 2. division. Men det bliver ikke med gaver fra os, da vi vil slutte ordentlig af over for vores voksende hjemmepublikum.

Vi håber at se rigtig mange til denne sidste kamp i denne sæson, og der er fede kampe hele dagen! Kl.12.00 spiller Liga U18 pigerne sidste kamp, mens der 16.00 er herrernes afgørende kamp for at spille sig i oprykningsspil til ligaen. Så brug nu denne sidste chance i mange måneder for at se damerne slutte ordentligt af for en super sæson!

Assistenttræner
Dennis Jensen