fbpx

Første kamp i 2018, første kamp efter trænerskifte, første kamp efter den forfærdelige indsats i Gudme, og en kamp hvor vi skulle møde en af de andre sjællandske 1. divisionshold. Der var masser af grunde til at ville yde en god indsats og hente en sejr på hjemmebane mod Lyngby HK. Vi har de seneste år altid spillet tætte kampe mod Lyngby, og det seneste møde hos dem blev da også kun vundet 26-25.

Lørdagens kamp var ikke nogen undtagelse, og hele 1. halvleg var tæt og sluttede 13-14 til udeholdet. En halvleg, hvor vi egentlig har følelsen af, at vi gør mange ting rigtigt, men at vi lige mangler at rette de sidste ting til. Samtidig har Lyngbys 3-2-1 forsvar givet lidt for mange tekniske fejl, fordi vi kommer ned i for lavt tempo.

Alt dette får vi rettet til i pausen, og da vi går fra 17-19 til 21-19 pga. en forsvarsændring til 5-1, har vi egentlig styr på tingene. Her følger 7-8 minutter, hvor vi holder Lyngby helt fra fadet, men i den anden ende spiller vi egentlig godt, men brænder et hav af chancer, inkl. et straffekast.

Dog får vi hul på bylden, og selvom Lyngby kommer på 21-20, så har vi her fra styr på tingene og vinder sikkert 26-21. Vi må for det første rose Lyngby for en flot indsats med en smal trup på dagen, hvor Mette Bejder og Julie Frilund spiller rigtig godt, og Louise Pettersson står rigtig fint i Lyngby målet.

Derudover skal vi se indad og erkende, at vi er lidt for lang tid om at justere på modstanderen og brænder for mange store chancer, men skal samtidig klappe os selv på skulderne over, at vi så får justeret rigtig godt og spiller os til mange store chancer mod et godt 3-2-1 forsvar.

Der var på dagen mange fine præstationer, men specielt Natascha Wollesen, Trine Mortensen og Julie Skipper er kampafgørende for, at vi står tilbage med 2 point.

Vi har nu en uges træning inden næste opgave på udebane mod Bjerringbro FH. Kan vi vinde den, har vi en ualmindelig sjov kamp på hjemmebane mod Skanderborg lørdag d. 20. januar! Her er der dobbeltarrangement, da herrerne spiller topbrag mod Odder. Så en meget interessant lørdag i Dansk Kabel TV Arena.

Målscorere for TMS Ringsted: Trine Mortensen 9, Emma Navne 6, Natascha Wollesen 4, Charlotte Bisser 3, Liza Olsen, Amanda Dahl, Sofie Lang og Louise Wendelbo 1 hver.