fbpx

Randers-TMS Ringsted 30-31 (16-17)

På en kold og tåget søndag drog vi af sted mod Randers. Troen på egne evner var sammen med koncentrationen meget stor. Turen startede godt, da der var højt humør i bussen, og smil på læberne blandt alle.

Vi kom ud som lyn og torden, og kom lynhurtigt foran med 3-0. Så vågnede Randers ellers op. Vi kommer foran med 3-4 stykker, men Randers kæmper sig tilbage. Dette gentager sig flere gange gennem en 1.halvleg hvor vi føler vi har overtaget, men ikke kan knække den stærke kontramaskine fra Randers. Men med en stærk defensiv og Frederik stærkt fra start i målet, følte vi at det var os med overtaget, da vi gik til pause med en 1-måls føring.

I 2. halvleg har vi stadig svært ved at dæmme op for specielt deres 2. bølge kontra. Randers kommer mere i teten, men et stærkt kæmpende Ringstedhold tror på egne evner, og kæmper så blodet flyder! Brian får mod slutningen taget nogle vigtige bolde, som er ekstra vigtige da vi får et par udvisninger. Kampen er helt lige med ganske få minutter igen. Stillingen er 29-30, med ca. 2 minutter igen, da Thomsen sætter en scoring ind til 29-31. Randers svarer hurtigt igen stillingen er nu 30-31, TMS med bolden. 50 sekunder igen, timeout. Armen kommer op 5 sekunder efter time-out’en, og vi er tvunget til en hurtig afslutning, der går forbi målet. Randers timeout. De har nu 15 sekunder til at snuppe det ene point. Det lykkedes dog ikke, da deres ellers storspillende Kasper Bonnesen skyder forbi målet med 3 sekunder igen, og vi får 2 vigtige, men svære point på en svær udebane i Randers.

Næste uge venter der os en rigtig svær hjemmekamp, hvor vi tager imod Lemvig. Det bliver rigtig spændene at se om vi kan holde fast i den gode start på sæsonen. Vi ser frem til mødet mod Lemvig og håber der er mange som vil komme og bakke os op denne dag.

Tak for støtten til dem der havde taget turen til Randers.

Stillingen undervejs. 3-4, 8-8, 10-13, 16-17, 22-22, 22-24, 26-27, 30-31.

Målscore i kampen for TMS. Martin Vilstrup og Alexander Hansen 9, Lasse Sinding 5, Mads Dyhr 3, Mike Haack 2, Jeppe Jonasson, Nicklas Petersen og Mathias Thomsen 1.

Næste kamp er lørdag d.10/10 hjemme i Dansk Kabel TV Arena mod Lemvig.