fbpx

TMS Ringsted har lavet en aftale med Per Wulf for den kommende sæson og 2 år frem, som klubbens nye assistenttræner for Damerne i 1. div.

Vi er utrolige glade for at fastholde Per Wulf i TMS Ringsted. Han har været omkring Herreholdet i de sidste 5 sæsoner, først som sportschef og sidenhen som ass. træner – Derudover har han også været cheftræner for klubbens daværende U16 og U18 Herrehold, så Per Wulff har været med i en del år og præget TMS Ringsteds herre sides sportslige sammensætning og udvikling de seneste sæsoner.

Thomas Brønd cheftræner for Damerne udtaler følgende:

“Jeg glæder mig helt enormt til at arbejde sammen med Per, og er helt vild glad for, at vi på damesiden i TMS har fået mulighed for at få Per Wulff ind i træner teamet, han kommer med en kæmpe erfaring og har trænet på et bemærkelsesværdigt højt niveau, som vi nu på damesiden kan få stor gavn af.

Jeg er helt sikker på at set’uppet med Per Wulff som ass. træner, bliver en kæmpe gevinst for TMS Ringsted og vil gøre det endnu mere attraktivt at være dame spiller i TMS Ringsted.

Jeg ved at Per og jeg går godt i spænd og at vi kan supplere hinanden godt, og det vil gøre det til et fantastisk sted at udvikle sig og være håndboldspiller. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde samarbejdet med Per”

Per Wulf udtaler følgende:

“Jeg holder meget af at være i TMS Ringsted og er glad for denne mulighed, at prøve kræfter af på damesiden og samtidigt synes jeg der er gode muligheder for personlig udvikling.

Jeg håber jeg kan være med til at rykke/udvikle vores damer, og ser det som en meget spændene opgave – spillerne i truppen er unge, hvilket motivere mig meget, da jeg altid har fundet det fantastisk at arbejde med unge spillere.

Thomas Brønd og jeg har haft nogle gode snakke og ud fra dem ser jeg frem til et godt samarbejde med en rigtigt dygtig og kompetent træner.”