fbpx

Dagens kamp på udebane mod Skjern var imødeset med en vis portion skepsis, da TMS Ringsted havde en del spillere ude med skader.

Mark Nikolajsen, Benjamin Hallgren, Nicolai Colunga, Andreas Haagen og Tobias Lantz var alle fraværende på holdkortet og læg dertil at Malte Eichhorst også var ramt efter at have været sygdomsramt de sidste dage op til kampen.

Dette betød at der var sæsondebut til Oliver Tesgaard og 2. Divisions målmand Rasmus Larsen og specielt Oliver Tesgard kvitterede med en flot indsats med 10 mål på 14 forsøg.

I kampens indledning var TMS Ringsted konsekvent på bagkant og kom ret hurtigt bagud til et sprudlende Skjern mandskab der havde en semifinaleplads at spille for.

Om det var forskellen i motivationen for de to mandskaber der gjorde forskellen i kampens indledning, er ikke til at vide, men gennem hele 1. halvleg sled vi med at lave mål på en velspillende Christoffer Bonde i Skjern målet.

En række fejl i angrebet betød ofte at bolden lynhurtigt lå nede i TMS Ringsted målet, hvor vi blev straffet gevaldigt i kontrafasen.

En pausestilling på 21-11 til Skjern var nok lige i overkanten, men omvendt vel egentlig et fair resultat på en halvleg hvor vi aldrig rigtigt stemplede ind.

Fra starten af 2. halvleg kommer vi lidt bedre med og får efterladt et noget bedre indtryk end i 1 halvleg og til sidst viser resultattavlen et nederlag på 38-24

På plussiden skal det nævnes at Oliver Tesgaard fyrede en brandkamp af i hans sæsondebut og blev holdets topscorer med 10 mål og Oliver blev helt fortjent kåret som kampens spiller

Selvom vi ikke kan være tilfredse med et nederlag på 14 mål, så skal det ikke overskygge fornemmelsen af en helt fantastisk sæson, hvor vi gang på gang har vist stort format og har spillet lige op med de fleste hold og endda slået Aalborg, Fredericia, Skjern og Ribe-Esbjerg, som alle nu er at finde i slutkampene om det danske mesterskab

En kæmpestor tak skal lyde til spillere, trænere, ledere og alle de andre frivillige som har ydet en kæmpe indsats sæsonen igennem og også en stor tak til vores trofaste publikum som har båret os frem til disse resultater på både hjemmebane og udebane.

Nu får spillerne en velfortjent ferie frem til den 21. maj inden de møder ind til opstarten på den nye sæson, hvor vi vil prøve at følge op på den netop overståede sæson som har budt på så mange store øjeblikke.

Tak for støtten💚💚

Kampens målscorere: Oliver Tesgaard 10, Tobias Nielsen 3, Christoffer Dreyer 2, Hakan Sahin 2, Mikkel Ebeling 2, Christian Nim 2, Oliver Wosniak 1, Andreas Cortes 1, Victor Wolf 1,