TMS Ringsted – Odder Håndbold 23-31 (10-14)

Årets sidste turneringskamp skulle løbe af stablen, og vi skulle møde Odder i en duel om at hænge på i toppen. Vi havde i løbet af ugen spillet en pokalkamp mod Korsør, hvilket gav en stensikker sejr og selvtillid i bagagen. Vi var derfor topmotiverede, da vi mødte op, og troen på egne evner var stor.

Kampen startede ikke helt som håbet. Odder havde set video af vores kamp mod Otterup og startede derfor i et 4-2 forsvar. Dette var dog uden den store succes, men på en eller anden måde gjorde det, at de fik et lille overtag fra starten, og kampen blev spillet på deres præmisser.

Vi har følelsen af, at vi ikke rammer, som vi skal igen. Odder styrer fuldstændig kampen, selvom vi hænger godt på og har chancer nok, så mangler det sidste. Vi spiller til tider fint håndbold, men når vi så kommer til de halve chancer, brænder vi, og mange af dem var på de gode dage gået ind.

Det var stolpe ud, og Dueholm i Odder-målet pillede stille og roligt selvtilliden ud af os.

2. halvleg fik Odder for alvor slået hullet og dermed dræbt al spænding i kampen. Det var som om, at vi både på og uden for banen var overmatchet, og de bare var et skridt foran hele tiden. Vi spiller igen for individuelt og dårligt angrebsspil, og det koster også i returløbet, som bare giver Odder de nemme mål. De bruger ikke mange kræfter på at score på os.

Skal man se det fra den positive side, er der en masse at arbejde med, og det kommer til at gå fremad fra nu af. Vi er klar til at tage arbejdshandskerne på nu og arbejde benhårdt for at komme stærkt igen, og igen kæmpe med om de sjove pladser.

Stillingen undervejs: 3-3, 8-8, 9-11, 10-14, 11-16, 11-20, 13-22, 18-26, 23-31.

Målscorere TMS Ringsted: Alexander Hansen 7, Mads Dyhr 6, Martin Vilstrup 4, Mike Haack 3, Jeppe Jonasson, Mathias Thomsen og Sebastian Thor 1.

Næste gang vi spiller, er onsdag d. 13 januar hjemme i Dansk Kabel TV Arena mod Køge Håndbold.

God jul og godt nytår!