Vi er glade for, at vi har kunne trække Mathilde til TMS på en 2-årig kontrakt fra den Skövde i den Svenske Liga, hvor de pt ligger på 5. pladsen.

Vi kender Mathilde fra forrige sæson, hvor hun var en stor profil på Rødovre 1 div. Her viste hun sit store skud potentiale og farlige drive mod målet. I denne sæson har hun formået at ligge lag på i forsvaret, samt fået erfaring på højeste niveau.

Vi får en spiller i Mathilde, der både kan dække 3´er i forsvaret samt fungere som play maker og venstre back. Det er en meget fleksibel spiller, vi har skrevet kontrakt med. Mathilde er 21 år, kommer oprindeligt fra Frederiksberg, hvor hun startede med håndbolden i BK Ydun.

Mathilde udtaler: Jeg har valgt at skrive under med TMS, da jeg tror, at jeg her får gode forudsætninger for at bygge videre på mit spil samt blive en endnu bedre håndboldspiller. Efter snakken med Dan Hansen og Tomas Laursen har jeg fået et indtryk af, at der er bygget et rigtig godt setup omkring holdet, det jeg glæder mig til at være en del af.