fbpx

Vi er super stolte over at vi har lavet nye aftaler med Louise Hansen og Julie Munkø.

Louise har i mange år spillet TMS. Hun har spillet en rigtig flot sæson, hvor hun i denne sæson virkelig er trådt i karakter både defensivt og offensivt. Louise har nogle evner og fået den erfaring som helt sikkert vil hjælpe os med at tage det næste skridt.

Julie er en rigtig spændene målvogter som kom til TMS Ringsted i denne sæson. Julie har gjort det rigtig godt i denne sæson, og vi er glade for at hun bliver i vores miljø hvor hun kan udvikle sig yderligere.

Per Wulff Udtaler

“Det er meget vigtigt for os at vi har kunne få lavet nye aftaler med Louise og Julie. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med de to igen. De har stor betydning for holdet og er to meget vellidte piger. De er begge meget målrettet og de arbejder stenhårdt både til træning og når der spilles om point. Jeg forventer at de kommer til at løfte holdet yderligere i fremtiden.”

Louise Hansen udtaler.

“Jeg har valgt at blive i TMS Ringsted pga. et godt træningsmiljø, og jeg forsat kan udvikle mig som håndboldspiller i klubben. Vi er et ungt hold, som har et godt sammenhold og efterhånden kender hinanden godt, hvilket jeg også vægter højt.  Desuden har vi i år bevist, at vi godt kan spille med i toppen af 1.division, og jeg håber, at vi i næste sæson kan lægge flere lag på vores spil og forblive i toppen.”

Julie Munkø udtaler.

“Jeg har valgt at forlænge med TMS med endnu en sæson, da jeg har været utrolig tilfreds med hele setuppet, træningsmiljøet og min udvikling. Vi har indtil videre haft en rigtig god sæson, som jeg forventer, at vi får sluttet ordentligt af. Derudover har vi fået et super godt sammenhold på holdet, som jeg ser frem til at nyde godt af næste sæson også. TMS er et rigtig godt sted for mig og min videre udvikling som håndboldspiller.”