fbpx

Søndag eftermiddag tog TMS Ringsteds damer den korte tur til Roskilde Hallerne, hvor der skulle afvikles et vigtigt lokalopgør. Selvfølgelig vigtigt, fordi vi gerne vil have håneretten, men også vigtigt i forhold til den 7. plads vi rigtig gerne vil have. Så der var to agendaer til denne kamp. For det første ville vi voldsomt gerne have sejren, og det var klart prioritet nummer 1! Anden prioritet ville så være i tilfælde af nederlag, at vi så skulle tabe med mindre end 4, som vi vandt med på hjemmebane.

I første halvleg så det andet scenarium slet ikke til at blive aktuelt, da vi blæste hjemmeholdet ud af banen, og pludselig stod der 6-12 på tavlen, og vi er i total kontrol. Eneste minus her er, at Emma Navne allerede har fået 2 udvisninger og risikerer rødt kort ved den 3. Alt dette er sket på 21 minutter. Roskilde kommer lidt i gang hen mod pausen, og vi fører 11-15.

I pausen snakker vi om tingene, vi har gjort godt, og prøver at finde løsninger på problematikken på Emmas udvisninger. Vi prøver med to forsvar/angrebsudskiftninger, men det dræber vores kontrafase, som har gjort ondt på Roskilde i første halvleg. Vi prøver forskellige andre løsninger, men intet vil rigtig lykkes i denne periode. 18-18 er stillingen efter 40 minutter, hvor vi altså har lukket 7 mål ind på 10 minutter. Og Roskilde er i denne periode i teten. Herefter følges holdene ad til 21-21, hvor Roskilde vinder en periode 3-0. Og dette bliver kampafgørende.

Vi kommer aldrig rigtig med igen, og med to minutter igen er vi bagud 27-23, og nu handler det pludselig om at være bedst indbyrdes. Hvis vi skal finde noget positivt i 2. halvleg, så er det, at det lykkes, da vi taber kampen 27-24. Vi må rose Roskilde for et flot comeback, men også kigge indad og indse, at vi har for mange, der falder ud af kampen, da det bliver svært, og det skal vi forbedre fremadrettet.

Nu venter der en hjemmekamp mod Vendsyssel, som kæmper for overlevelse, men som TMS historisk har haft det mere end svært mod. Så vi får brug for al opbakning på lørdag kl. 14.00 i Dansk Kabel TV Arena. Husk at herrerne spiller bagefter, så der er mulighed for to gode kampe!

Målscorere for TMS Ringsted: Emma Navne 5, Charlotte Bisser og Natascha Wollesen 4 hver, Siw Matras og Cecilie Dalmose 3 hver, Trine Mortensen 2, Kamilla Davidsen, Katrine Thomsen og Louise Wendelbo 1 hver.