fbpx

Vi er i al beskedenhed kommet rigtig flot fra start i denne sæson. Holdet med en yderst engageret Dalmose i spidsen har leveret flotte resultater. Hallen er fyldt til bristepunktet, og vi har virkelig udfordringer med at få plads til både vores VIP, og antallet af siddepladser i hallen er bliver hurtig udsolgt. Det er positivt, vi mærker en fantastisk opbakning, hvor vores tilskuere støtter flot op, og lægger det nødvendige pres på vores modstandere. Det har også gjort vi er ubesejret i de seneste 4 hjemmekampe, der er skabt et fort med en samhørighed mellem hold og fans. Især de to seneste sejre over hhv. Mors-Thy og Ribe-Esbjerg udløste euforiske scener i Dansk Kabel-tv Arena. Det er positivt at se de små tiltag, hvor vi bygger videre på et stærkt fundament, kan aflæses i udbyttet af point. Det team vi har omkring truppen, er vi enormt stolte af. Vi optimerer og jagter de små procenter, der kan vende udfaldet til vores fordel.

På plussiden er også to forlængelser, så truppen allerede nu er slagkraftig næste sæson. Med Joachim og Lauritz, har vi netop den type DNA, som fremtiden skal bygges på. Unge sultne, med en stærk træningsmoral, der stadig kan lægge lag på deres spil. Dalmose har vist, han kan udvikle spillere til større stationer. Vi har kæmpet en vanvittig hård kamp for at beholde Oscar, men når det er, de ypperste klubber i Danmark som melder sin interesse, så er det stadig svært for os. Vi kan dog konstatere at endnu en ung spiller blevet udviklet hos os, det er et klap på skulderen til alle de personer, som arbejder med ham til daglig.

Opgøret mod Nordsjælland bliver en drabelig kamp om magten i øst, de har fået en udfordrende start og været uheldige med skader. Men er sikker på de kommer med alt hvad de har. De er unge og sultne, og rigtig dygtige på talentarbejde i klubben. De har kniven på struben, og det skal vi have respekt for. Vi skal være 100 % klar! Er sikker på holdet og Dalmose kommer med den fornødne respekt.

Vi vil også byde velkommen til TV2 sport, vi er oprigtig glade når de kommer og besøger os. Det skal være med til at brande vores sponsorer, og vil glæder os til at give seerne hjemme i stuerne den oplevelse, det er at spille hos os. Den stemning der har været på det seneste, skal genskabes gerne endnu heftigere. Og jeg kan godt allerede nu love en fuldstændig udsolgt hal. Vi skal vise Håndbold Danmark, at TV2 skal komme igen.

På Sponsorfronten er vi også godt med. Vores investering i nye LED bander på kortbaneren, for at følge med udviklingen er blevet modtaget positivt, og vi er allerede i fuld gang med salget anført af Thomas Frisbjerg vores salgschef. Vi har samlet en flot portefølje ind til vores auktions fest, det er rigtig gode gaver der bliver doneret lokalt, til gavn for Selskabet og ungdom. Men vi skal stadig have flere der bakker op økonomisk, hvis vi skal nå vores mål om at være etableret på den lange bane. Hertil hører også en udbygning af hallen, vores tilskuertal, viser det er den vej det skal gå.

Med ønske om en rigtig stærk kamp, og lav noget larm, vi skal bruge de to point.

Ian Marko Fog

Administrerende direktør