fbpx

Glædelig nyhed: TMS Ringsted A/S forlænger aftalen med Lauritz Legèr med to år, så han nu er i klubben indtil 30/6 2024

Lauritz udtaler:

Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at mit og TMS Ringsteds samarbejde forsætter. Jeg har valgt at forlænge med klubben, da jeg finder projektet meget interessant. Et projekt som jeg gerne vil være med til at bygge videre på og være en del af. I takt med alle de tiltag, som klubben har gjort uden for banen, ser jeg Ringsted som det helt perfekte sted for mig til at udvikle mig håndboldfagligt samt menneskeligt.

Derudover glæder jeg mig til endnu flere fede oplevelser i Dansk Kabel TV Arena, som har været en helt unik hjemmebane indtil videre i indeværende sæson. 

Ian Marko Fog, Administrerende Direktør:

Jeg ser det som virkelig positivt i forhold til de initiativer vi har sat i søen at endnu en stor profil nu har valgt at forlænge sin aftale med os. Lauritz kom til i en ung alder fra TSØ, og har leveret flot fra start her i TMS. Han er en universal spiller, der kan dække alle pladser på bagspils positionerne, samtidig med han er en fremragende forsvarsspiller. Hans spidskompetence i angrebet er hans fart i duellerne, en spiller som vi forventer os rigtig meget af. Han er opflasket i DHF´s system, og har dermed det rette DNA. På imponerende vis blev han udtaget til All Star holdet ved bronzemedaljen til U19 VM i 2019. Vi har været i stor konkurrence med mange andre klubber, derfor er det ekstra glædeligt han har valgt at forlænge her.