fbpx

Oven på sejren over Roskilde skulle vi fortsætte en stime på 4 sejre i træk. Det skulle vi gøre i sæsonens længste udebanetur. Vendsyssel, der har store ambitioner om at være i ligaen inden for nogle år, ventede i den imponerende Arena Nord. Inden kampen havde vi snakket om, at Vendsyssel er et meget fint hold, som vi ikke kan forstå hører til i den nederste halvdel. Samtidig var vi meget opmærksomme på rækkens topscorer i Ilda Kepic, en fremragende skytte med fysik i duellerne.

Kampen starter godt med redninger fra Kamilla Davidsen i målet og en føring på 3-1. Derefter bliver kampen mere tæt, og efter 18 minutter kan Amanda Dahl score til 8-8. Det var så også sidste gang i halvlegen, hvor vi så noget til hjemmeholdet. Og stillingen er 14-10 ved pausen. Alt for mange fejl, både defensivt, offensivt og i kontrafasen gør, at Vendsyssel har det for nemt.

Starten på 2. halvleg er god og stillingen er 15-13 til hjemmeholdet, inden to dumme fejl gør det til 17-13. Derefter er det som om, vi knækker en smule, og da Nadja Lærke Jensen scorer til 27-18 med 12 minutter igen er kampen afgjort. Vi får pyntet en smule og taber 33-27.

Tit i sportens verden har vi rigtig travlt med at finde undskyldninger, men i denne kamp må vi bare sige, at kombinationen af to ting blev afgørende. At vi ikke rammer niveau, hvor vi har for mange spillere, der ikke rammer noget. Og så at Vendsyssel spiller en super god kamp, med få fejl og anført af en fremragende Ilda Kepic. Så fuld kredit til vores modstander! Vi arbejder nu hårdt i 14 dage, inden EH Aalborg kommer på besøg i Dansk Kabel Tv Arena den 25. november, kl. 14.00.

Målscorere for TMS: Charlotte Bisser 9, Sofie Lang og Amanda Dahl 4 hver, Emma Navne 3, Natascha Wollesen og Trine Mortensen 2 hver, Liza Olsen, Cecilie Dalmose og Louise Wendelbo 1 hver.