fbpx

En af Team Midtsjællands skabere er gået bort. Kim har i længere tid kæmpet med sygdom, hvilket nu har betydet, at Kim døde mandag den 5. november.

TMS Ringsteds formand, Henrik Dudek udtaler: ”Kim var en af igangsætterne af Team Midtsjælland – ja, rent faktisk var det Kim, der for 21 år siden ringede til mig omkring TMS. På daværende tidspunkt var jeg træner for Ringsteds damer i 1. division, og Kim var leder i VHG Vetterslev, som spillede i 2. division. Der blev derefter nedsat en lille arbejdsgruppe, hvor Vetterslev stillede med formand Helge Snor og Kim Tjæreby, mens Ringsted stillede med Jens Peter Jensen og undertegnet – udgangspunktet var et 2. divisions dame- og herrehold.

Kim var, mens han var på toppen meget idérig og energisk. Alt den energi og idérighed, som Kim havde, bragte han med ind i arbejdsgruppen, for at skabe elitehåndbold på Midtsjælland. Efter en ekstraordinær generalforsamling den 15. december 1997, så blev det endeligt besluttet at søsætte Team Midtsjælland, som i dag er blevet til TMS Ringsted med et Herre Ligahold og et Dame 1. Divisionshold. Hvilket vidner om, at tankerne dengang var rigtige.

Jeg siger ikke, at vi ikke havde været hvor vi er i dag, uden Kim. Man kan dog ikke tage fra Kim, at det var hans telefonopringning tilbage i 1997, som var med til at igangsætte det hele. I de første år arbejdede Kim hårdt med sponsorarbejdet og det sportslige på damesiden. Samtidigt arbejde Kim også med kampafviklingen, bl.a. med hans meget legendariske lotteri i forhallen, eller de flotte julestævner, som blev afholdt dengang med Kim som primusmotor.

Kim var væk i en del år, men kom tilbage for nogle år siden. Vi kunne derfor igen se Kim i Dansk Kabel TV Arena til kampe. Kim kom som oftest sammen med hans venner fra Korsør, hvor Kim stammede fra – Eller nærmere bestemt ’’Tjæreby’’, heraf efternavnet.

Håndbolden har mistet en ægte ildsjæl. Jeg har år tilbage selv tilbragt mange håndboldtimer sammen med Kim. Hvil i fred, Kim – De varmeste tanker til familien!”