fbpx

Lørdag eftermiddag tager vi hul på sæsonens returopgør mod GOG, og cheftræner Marc Uhd mener, at holdet står stærkt og har gode muligheder for at drille de danske mestre fra GOG.

– Vi er et godt sted mentalt, og som team har vi været rigtig gode på hjemmebane, siger Uhd.

Første opgør mod GOG i september endte 36-26 til fynboerne. Men det er nu et hold uden den centrale figur og tidligere landsholdsspiller, Morten Olsen, der kommer til Ringsted i weekenden. Samtidig er det et hold, der denne sæson ikke har præsteret som forventet, og det giver muligheder.

– Det skal jo være vores mulighed for at se, om vi kan komme lidt mere ind og få vippet kampen over på vores præmisser, så der kommer mere fart og lidt mindre fysik.

Men selvom GOG står et andet sted, er det stadig et hold med masser af kvaliteter, som også denne gang kan blive en svær størrelse.

– Der venter en stor opgave for os i og med, at der er en brandvarm Emil Madsen og Aaron Mensing, der begge laver mange mål. De har også masser af fysik og erfaring inde på stregen med Clausen, Zachariassen og Jakobsen.

Derfor er der også en klar plan for kampen.

– Noget af det vi skal prøve at ramme dem med, er god opdækning og kontra. Vi skal få løbet med dem, og de skal ikke have lov til at løbe så meget med os, sådan at de skal spille mest muligt 6 mod 6. Og så handler det om at få stoppet deres skytter og havde fokus på deres skud fra distancen.

Siden første kamp mod GOG i efteråret, har holdet skullet rette op på nogle af de ting, der ikke fungerede optimalt sidst.

– Vi skal blive bedre til at passe på bolden. I vores eget angrebsspil var vi alt for udisciplinerede i GOG. Det var også det, der gjorde rigtig ondt på os, at de bare kunne løbe med os. Så antallet af tekniske fejl, skal vi minimere betragteligt.

Men forud for kampen mener Uhd dog, at holdet står et godt sted, og han har troen på, at det er muligt at vinde.

– Særligt på hjemmebane har vi haft et hav af tætte kampe, og jeg synes, at vi er kommet med en masse tro på tingene og en lyst til at ville hinanden. Vi har en tro på, at vi på hvilken som helst dag kan drille dem.

Kampstart er klokken 14 i Poul Christensen ARENA.