”Jeg er nu, efter et meget vellykket genoptræningsforløb, klar til at spille håndbold igen efter en korsbåndsskade, som jeg pådrog mig i januar 2014, og jeg glæder mig til de nye udfordringer i TMS Ringsted. Da jeg blev kontaktet, blev jeg tiltrukket af det professionelle miljø i klubben samt trænerstaben omkring dameholdet, som jeg havde hørt meget positivt om. Efter min første prøvetræning, hvor jeg havde mødt mine nye holdkammerater og fået et positivt indtryk af træningsintensiteten og engagementet hos spillere såvel som trænere, stod det hurtigt klart for mig, at det var her jeg skulle spille,” siger Kamilla Davidsen.

”Vi er meget glade for, at Kamilla har valgt at fortsætte sin udvikling her i Ringsted. Hun er endnu en af de unge spillere, som er sultne efter personlig udvikling og det kan vi give hende her i Ringsted. Kamilla er en træningsnarkoman der stille høje krav til sig selv og sine holdkammerater, jeg er sikker på hun med sin hurtighed vil blive en gevinst både defensivt og offensivt,” siger træner Tomas Laursen.

Kamilla Davidsen er 20 år og har tidligere repræsenteret Danmark på U19 landsholdet.