fbpx

Formanden har ordet
Henrik Dudek, formand

Der er nu gået et halvt år efter vi lagde endnu et lag på selskabet TMS Ringsted A/S ved ansættelsen af Ian Marko Fog som full-time direktør, og det har vist sig at være den succes, vi håbede og kalkulerede med. Fog er den helt rigtige til jobbet. Arbejdet med at lede og udvikle en professionel håndboldklub med ligadrømme, er ikke noget man længere kan gøre som en hobby ved siden af sit job. Det har vi ligeledes set i de klubber vi konkurrerer med i ligaen, som også har ansat fuldtidsdirektører op til denne sæson; Skive ved ansættelse af Jesper Sørensen (gl. keeper), Lemvig med ansættelse af Søren Pedersen (ligeledes gl. keeper) og Skanderborg Aarhus med ansættelsen af Mads Lind (gl. streg), dertil alle de andre ligaklubber, som igennem årene har arbejdet med fuldtidsdirektører – de fleste med gamle håndbold koryfæer.

Efter et halvt års indkøring er alt ledelse i TMS Ringsted lagt i hænderne på Fog, og han leder vores fælles klub med sikker hånd. Mit job er nu primært som ’’rigtig’’ bestyrelsesformand sammen med den øvrige bestyrelse at sætte den strategiske linje hen mod en fortsat udvikling og vækst. Til dette havde vi i november en samlet strategidag, hvor vi prøvede at tegne et billede af TMS Ringsted A/S med et ligahold, 2. hold (talent) og U19 (talent) helt frem til sæsonen 2025-2026 og de tiltag og handlinger der skal gøres for at eksekvere på strategien. Alt det arbejde skal ende ud i en drejebog 2022-2026, som vi pt. er ved at lægge det sidste arbejde i, således at den kan godkendes af bestyrelsen til et bestyrelsesmøde primo februar 2022.

En af de vigtigste ting i denne strategi er forbedringerne af forholdene i Ringsted Sportscenter og vi er på vej. Til starten af sæsonen 2023-2024, står vi forhåbentlig med opdaterede sponsorfaciliteter, således vi kan afvikle nogle tidsvarene VIP-arrangementer for vores samarbejdspartnere. Inden da håber vi, at kommunen har sat en udvidelse af Dansk Kabel TV Arena i gang, pt. har vi 550 siddepladser og 550 ståpladser, et antal der samlet set burde være antallet af siddepladser, vi er det eneste ligahold, som tilbyder ståpladser ifm. afviklingen af en ligakamp.

En af de ting vi kigger på ifm. forbedring af forholdene, er private investorer, som f.eks. ifm. Ringsted Sportscenter investerer i bedre VIP-faciliteter, udvidelse af siddepladser etc. Når vi kommer lidt ind i 2022, vil vi invitere Borgmesteren og hans embedsfolk til workshop for at høre om mulighederne. Udvidelse af idrætsanlæg med hjælp fra eksterne investorer sker pt. bl.a. i HB Køge fodbold, hvor dele af Køge Stadion er udført via investeringer fra private investorer (Skriver; Capelli Sport). Vi bliver nødt til at tænke ud af boksen, hvis vi skal være med hvor det er sjovt, og det er bare sjovest i Herreligaen

Herfra skal lyde en tak for første halvår af sæsonen – tingene går efter planen og lidt til, men vi stopper ikke her – Vi skal videre!

Glædelig jul og godt nytår
Henrik Dudek
Formand

Julehilsen fra direktøren
Ian Marko Fog, adm. direktør

Det har igen i år været en uforudsigelig og vild sæson, hvis man ser bort fra suveræne GOG, så slår alle hold hinanden på kryds og tværs, de små hold bider fra sig som aldrig før.

Her i TMS Ringsted har vi fået en historisk flot pointhøst, og ligger i skrivende stund nummer 9 i ligaen. Vi har en harmonisk, homogen trup, hvor alle spillere har potentiale til at udvikle sig yderligere. De har sammen med cheftræner Dalmose performet rigtig flot.

Samtidigt er det glædeligt at se, de byggesten vi lagde yderligere på vores stærke fundament, ser ud til at have en markant effekt. Her tænker jeg især på hele teamet omkring Dalmose som kommer med en usædvanlig stor erfaring. Desuden har vi optimeret på små ting omkring kost, behandling mm.
Derfor har det været ekstremt vigtigt for mig personligt, at det også belønnes med point på kontoen.

Jeg tror det er de mange små procenter, der giver det samlede billede. Til gengæld har vi også på det seneste set vi er sårbare, når spillerne falder fra i større antal. Der har været udebanenederlag, som har været for store, men spillere og træner har kæmpet, og når årsagen er så naturlig, så bekymrer det mig i mindre grad. Her tænker jeg også på kvaliteten i træning falder, når mange er ude samtidigt.


Det har dog givet chancen til nogle af vores unge talenter, som har gjort det mere end flot. Værd at fremhæve er Frederik Horn U19 spiller, som virkelig har leveret når han har fået chancen. Det er et stort fokuspunkt i fremtiden at sørge for vi kan udvikle egne talenter til 1. holdet. Vores hjemmebane har været et fort, der har været en fantastisk opbakning, og vi er ubesejret i 7 kampe i træk. I som tilskuere har været en væsentlig faktor til den stime, og det er vi meget taknemmelige for.

Der er en evig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Vores salgschef Thomas arbejder som holdet flot i kulissen, og får lukket en masse sponsorater. Vi mærker en stor opbakning fra alle sider som vi værdsætter meget. Som nye tiltag har vi med bestyrelsens accept investeret i en ekstra LED bande på de to kortsider. Det har vist sig at være en god ide, den er tæt på udsolgt allerede. Vi har samlet ind til en auktionsfest, hvor I som sponsorer har bidraget rigtig flot. Corona har desværre udskudt festen, men vi skal nok få afviklet den, og det kan i glæde jer til. Masser af kvalitet man kan købe til støtte for klubben.

Jeg har for første gang også været med til vores årlige julekalender, sammen med Dalmose, og Thomas. Det har været en fornøjelse at møde mange af jer på jeres hjemmebane og få en god håndboldsnak. Værd at notere sig er også vores vækst på sociale medier. Der har aldrig været så stor opbakning i følgere og interaktioner, det er dejligt når vi nu skruer op for tempoet.

En anden spændende ting i kalenderen er vores 25-års Jubilæum næste sæson. Vi laver et lækkert magasin i den anledning, og de to Ringsted legender Jens Peter Jensen og Henrik Dudek, står for indhold, mens Morten Asmussen grafisk kommer ind over med flot design.

Vores klare definerede mål er at etablere os i ligaen. Med den fart vores konkurrenter har på, så er det noget af en udfordring. Vi skal stadig vækste på økonomien blot for at fastholde nuværende position og ydermere, hvis vi vil længere op i tabellen. Det er målrettet en bredere trup, så vi kan modstå skader og Corona.

Først og fremmest har vi brug for bedre faciliteter på den lange bane kan vi ikke konkurrere med de forhold vi har nu. Ramblaen bliver en stor hjælp, når den er færdig. Men det løser ikke de pladsproblemer vi har i hallen tilskuermæssigt, eller i omklædning. Her skal vi have vores politikere til at vågne op inden det bliver for sent. Det må kunne lykkes her i Ringsted, når det også har været muligt i de større byer omkring os.

Jeg vil gerne lige lette på hatten for vores damehold, de har spillet en fremragende sæson, på trods af skader og graviditeter. Ligger lige nu nummer to i 1. division. Det er så flot arbejde af alle i og omkring truppen.

Her til slut vil jeg takke alle sponsorer, frivillige og fans, for den kæmpe opbakning til TMS Ringsted. Det har vi brug for i fremtiden endda i en større skala, hvis vi skal bestå. Sammen kan vi løfte håndbolden på Sjælland, som skal være en magtfaktor i den bedste række i Ligaen.


I ønskes alle en rigtig glædelig jul.
Ian Marko Fog
Adm. direktør